Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Ghostrunner (Nintendo Switch)

Τιμή: 29,25€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή (*)
(*) Το προϊον βρίσκεται στην αποθήκη μας και μεσολαβούν μία με δύο εργάσιμες για να αποσταλεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, καθώς και για την παραλαβή του από το κατάστημά μας.
Κωδικός προϊόντος: 6086512

Το  Ghostrunner είναι ένα παιχνίδι 3D action slasher  με οπτική πρώτου προσώπου, ο ήρωας είναι ένα ανδροειδές που προτιμά την  μάχη σώμα με σώμα. Διαθέτει ένα ευρύ φάσμα ικανοτήτων κίνησης για να διαλέξετε, όπως τρέξιμο σε τοίχους, ολίσθηση, επιβράδυνση χρόνου με σκοπό την αποτελεσματική εξάλειψη όλων των στόχων ! Σας δίνει την ικανότητα να ελέγχετε έναν εξαιρετικά ευκίνητο χαρακτήρα(superhuman blade fighter).
Σαν παίκτης έχετε ένα στόχο, επομένως πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη μηχανική θανάτωσης και τη δυναμική κινητικότητά σας για να επιβιώσετε. Πρέπει να πολεμήσετε καθ' όλη την πορεία σας με σκοπό να υποτάξετε τον τύραννό Keymaster και να αποτρέψουν την εξαφάνιση της ανθρωπότητας.
ONE HIT, ONE KILL - Το σύστημα One-Hit-One-Kill είναι σίγουρα ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά παράλληλα με τους μηχανισμούς κίνησης. Μέσω της άμεσης επανεκκίνησης, ο παίκτης γνωρίζει  το επίπεδο παιχνιδιού και εξαλείφει τους εχθρούς χρησιμοποιώντας εξαιρετική κινητικότητα καθώς και την ικανότητα αργής κίνησης. 
PARKOUR MOVEMENT MECHANICS - Το σύστημα κίνησης του Gostrunner είναι πολύ δυναμικό με δυνατότητες που επιτρέπουν στον παίκτη να τρέχει σε τοίχους, να σπρώχνει και να χτυπάει εχθρούς, να τρέχει με στυλ, να πηδάει και να ξεφεύγει από τους φωτισμένους τοίχους και πολλά άλλα.
CYBERPUNK SETTING - Το παιχνίδι σε ταξιδεύει στο μέλλον, μετά από έναν παγκόσμιο κατακλυσμό όπου τα ερείπια της ανθρωπότητας ζουν σε έναν δυσοίωνο πύργο που χτίστηκε από έναν αρχιτέκτονα, ο οποίος πέθανε μυστηριωδώς πριν από χρόνια. Όλοι γνωρίζουν την αλήθεια, κανείς όμως δεν την φανερώνει!

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες