Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Gear Club Unlimited 2 (Ultimate Edition) (PS5)

από 1 αξιολογήσεις

Τιμή: 48,10€30,10€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή (*)
(*) Το προϊον βρίσκεται στην αποθήκη μας και μεσολαβούν μία με δύο εργάσιμες για να αποσταλεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, καθώς και για την παραλαβή του από το κατάστημά μας.
Κωδικός προϊόντος: 6091216

Μετά από 3 χρόνια επιτυχίας στο Nintendo Switch, το Gear.Club Unlimited 2 καταφθάνει στο PlayStation και στο Xbox, μόνο για τους σκληροτράχηλους οδηγούς!

Με το πόδι πατημένο στο γκάζι, αγωνιστείτε σε πάνω από 2800 χιλιόμετρα πίστας που σας περιμένουν!

Στις πλαγιές των βουνών, μέσα από ένα φυσικό πάρκο, στη μέση της ερήμου ή κατά μήκος της ακτής, υπερασπίστε τη θέση σας με πάνω από 250 αυτοκίνητα, σε πρωταθλήματα, αγώνες επίδειξης και Grand Prix.

Το Gear.Club Unlimited 2, το arcade racing game που αποτελεί πρότυπο για το είδος στο Nintendo Switch, κάνει μεγάλη είσοδο στο PlayStation και στο Xbox

Βρείτε όλο το περιεχόμενο του Gear Club Unlimited 2 και ανακαλύψτε νέες εμπειρίες οδήγησης: σε απλούς δρόμους και πίστες, σε προκλήσεις ταχύτητας και αντοχής… αλλά πάντα με πολυπόθητα αυτοκίνητα! Από εσάς εξαρτάται να κυριαρχήσετε στους αγώνες και να οριοθετήσετε την κυριαρχία έναντι των αντιπάλων σας!

Δοκιμάστε το Porsche Series και οδηγήστε θρυλικά αυτοκίνητα Porsche όπως το 911 930 Turbo, οδηγήστε εμβληματικά αυτοκίνητα αντοχής όπως το Ford GT40 MK I Gulf στην επίσημη πίστα της διοργάνωσης 24H Le Mans για το Πρωτάθλημα Αντοχής… ή απλά οδηγήστε για την απόλαυσή σας σε πολλαπλές επιφάνειες!

Θα χρειαστείτε πολύ ταλέντο και επιμονή, αλλά και πολύ πάτημα στο γκάζι για να γίνετε οι καλύτεροι!

Βασικά Χαρακτηριστικά
• Οδηγήστε θρυλικά οχήματα σε μια τεράστια περιοχή με λεπτομερείς και ποικίλες τοποθεσίες, με ανανεωμένα γραφικά για μια έντονη εμπειρία!
• Στο Career mode, μπορείτε να σώσετε την οικογενειακή αγωνιστική ομάδα από την πτώχευση προκαλώντας χαρισματικούς οδηγούς διαφόρων εθνικοτήτων.
• Ανακαλύψτε το Porsche Series mode και οδηγήστε τα καλύτερα αυτοκίνητα του διάσημου κατασκευαστή, για να αποκτήσετε την ευκαιρία να οδηγήσετε το εμβληματικό 911 930 Turbo.
• Δοκιμάστε το Endurance Championship mode, που επικεντρώνεται στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, σε ένα campaign αφιερωμένο στον αγώνα 24H Le Mans και στα οχήματα GT: ετοιμαστείτε για τον αγώνα, διαχειριστείτε τα επίπεδα καυσίμων, τη διάβρωση των ελαστικών και τις στάσεις ανεφοδιασμού.
• Δημιουργήστε και διαχειριστείτε το δικό σας Club και στρατολογήστε τους καλύτερους παίκτες που εμφανίζονται στον δρόμο σας. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε αντίπαλα Club από όλο τον κόσμο και να οδηγήσετε την ομάδα σας στην κορυφή του leaderboard.
• Διαχειριστείτε το γκαράζ σας και δώστε προσωπικό χαρακτήρα στον χώρο! Θαυμάστε τη συλλογή των αγωνιστικών αυτοκινήτων που αποκτήσατε στους αγώνες σας. Το Gear Club Unlimited 2 προσφέρει πάνω από 50 licensed οχήματα από τους πιο φημισμένους κατασκευαστές του κόσμου.
• Μόνοι ή με φίλους: το παιχνίδι προσφέρει πολλές multiplayer δυνατότητες, για ως και 4 παίκτες σε local split-screen mode.
• Βρείτε όλα τα Gear.Club Unlimited 2 DLCs για την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία αγώνων ταχύτητας και για πολλές ώρες γρήγορης οδήγησης!

Σχετικά προϊόντα

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες