Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Maglam Lord (PS4)

Τιμή: 49,30€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή
Κωδικός προϊόντος: 6092387

Πριν από πολύ καιρό, ο πανίσχυρος άρχοντας των δαιμόνων Killizzerk φυλακίστηκε για να αποτραπεί μια ηγεμονία τρόμου. Μετά από έναν μακρόχρονο ύπνο, ο Killizzerk ξυπνά και ανακαλύπτει ότι έχει χάσει τις δυνάμεις του και πλέον αποτελεί ένα απόρρητο είδος υπό εξαφάνιση, σύμφωνα με την κυβέρνηση! Ο άρχοντας των δαιμόνων πρέπει να ενώσει τις δυνάμεις του με ένα Soulmate, ώστε να το πλάσει και να το μεταμορφώσει σε μια σειρά από μαγικά όπλα, με τα οποία θα εξοντώσει τέρατα και θα αφυπνίσει την αληθινή τους δύναμη.

Βασικά Χαρακτηριστικά  
 Γρήγορες και ευχάριστες hack and slash μάχες – Αντιμετωπίστε πανίσχυρα τέρατα σε ταχύτητες και διαισθητικές μάχες, για να μαζέψετε υλικά και να δημιουργήσετε νέα μαγικά όπλα.
 Γίνετε ένα με τη λεπίδα σας – Στο Maglam Lord, το σώμα και η ψυχή του Killizzerk πλάθονται στη μορφή όπλων που χρησιμοποιεί ο ήρωας του παιχνιδιού! Η τροποποίηση των όπλων δεν είναι απλώς αισθητική, αλλά μπορεί να προσφέρει πολυάριθμα πλεονεκτήματα! Η αυξημένη δύναμη, τα νέα ηχητικά εφέ, ακόμα και η προσωπικότητα μπορούν να τροποποιηθούν με τα κατάλληλα υλικά.
 Βρείτε το Soulmate σας – Οι χαρακτήρες που συναντάτε μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη δική σας δύναμη στις μάχες! Δημιουργήστε φιλικούς δεσμούς μαζί τους, πολεμήστε στο πλευρό τους (κλέψτε ακόμα και τα κορίτσια τους!) για να ξανακερδίσετε τη δύναμή σας.
 Επιλέξτε το στυλ σας – Οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε έναν αρσενικό ή ένα θηλυκό Killizzerk στην αρχή του παιχνιδιού, καθένας από τους οποίους έχει τα δικά του ξεχωριστά γραφικά και φωνητική απόδοση.

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες