Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

The King Of Fighters XV - Day One Edition (Xbox Series X) #

Τιμή: 39,40€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή (*)
(*) Το προϊον βρίσκεται στην αποθήκη μας και μεσολαβούν μία με δύο εργάσιμες για να αποσταλεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, καθώς και για την παραλαβή του από το κατάστημά μας.
Κωδικός προϊόντος: 6092395

Αυτό είναι το νέο The King of Fighters XV που ξεπερνά κάθε προηγούμενο!  

Από τότε που έκανε ντεμπούτο το 1994, η σειρά fighting games KOF προσφέρει στον κόσμο συναρπαστικές στιγμές με τους γοητευτικούς χαρακτήρες της και το ξεχωριστό σύστημα μάχης. Έξι χρόνια έχουν περάσει από τον τελευταίο τίτλο της σειράς και τώρα, το KOF XV ξεπερνά όλους τους προκατόχους του σε ότι αφορά στα γραφικά, στα συστήματα και στις online εμπειρίες!

Βασικά Χαρακτηριστικά  
 Ένα σύνολο 39 χαρακτήρων συμμετέχει στο παιχνίδι – κλασσικοί, δημοφιλείς χαρακτήρες, χαρακτήρες που ξαναζωντανεύουν, νέοι χαρακτήρες και άλλοι! Ο πιο επικός, ονειρικός αγώνας στην ιστορία του KOF είναι έτοιμος να αρχίσει!
 Η ιστορία του KOF φτάνει στο αποκορύφωμά της – Το τελευταίο επεισόδιο του KOF συνεχίζεται αμέσως μετά τα γεγονότα του προηγούμενου τίτλου στο Story Mode. Αυτήν τη φορά, η ιστορία φτάνει στο εκρηκτικό αποκορύφωμά της!
 Η πεμπτουσία του συστήματος μάχης της σειράς – Κληρονομώντας το παραδοσιακό 3-on-3 team battle της σειράς, το KOF XV προσφέρει παράλληλα ένα νέο σύστημα. Απολαύστε απαράμιλλη αίσθηση ταχύτητας και φρεσκάδας!
 Εύκολο και ποικίλο online παιχνίδι – Υιοθετήθηκε το rollback netcode για να περιορίσει την καθυστέρηση απόκρισης στους online αγώνες. Υπάρχει επίσης μια ποικιλία επιλογών μάχης που σας επιτρέπουν να επιλέξετε τον τρόπο που θέλετε να παίξετε!
 Το KOF είναι γεμάτο απολαυστικό περιεχόμενο – Περιλαμβάνει ένα Gallery με κινήσεις και φωνές, αλλά και ένα νέο DJ STATION με πάνω από 300 δημοφιλή τραγούδια από τη σειρά KOF.  

Σχετικά προϊόντα

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες