Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Reknum Origins Collection (Nintendo Switch)

από 2 αξιολογήσεις

Τιμή: 36,55€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή
Κωδικός προϊόντος: 6092419

Ετοιμαστείτε να ξαναζήσετε κλασσικές εμπειρίες με το Reknum Origins Collection, που περιλαμβάνει τα PLOID SAGA, REKNUM CHERI DREAMLAND και REKNUM DX.

Βασικά Χαρακτηριστικά  
 Το PLOID SAGA περιλαμβάνει όλα τα παιχνίδια της σειράς PLOID, το Alpha και το Omega, μια εξέλιξη της ανθρώπινης φυλής που δημιουργήθηκε με την ενσωμάτωση της τεχνολογίας με το DNA τους. Στο VOID + και στην συνέχεια του, το PLOID, οι ήρωες ταξιδεύουν στον χρόνο αναζητώντας ιερά κειμήλια που θα τους βοηθήσουν να αποτρέψουν μια εξωγήινη εισβολή.
 Το PLOID SAGA περιλαμβάνει επίσης τα shoot’em up minigames Up Uchusen και Uchusen 2. Εξοντώστε τους εξωγήινους με ρετρό στυλ!
 Στο REKNUM CHERI DREAMLAND, η πριγκίπισσα Cheri πέφτει θύμα απαγωγής στη χώρα των ονείρων. Εξερευνήστε, ξεκλειδώστε όπλα, βελτιώστε τις ικανότητές σας, πολεμήστε τρομερά bosses και σώστε το βασίλειο ακολουθώντας τα ποιήματα που άφησαν πίσω τους οι πρόγονοί σας.
 Ακολουθήστε την Cheri στην πρώτη της αποστολή στο REKNUM DX, μια βελτιωμένη έκδοση του αρχικού παιχνιδιού, η οποία περιλαμβάνεται αποκλειστική στο πακέτο αυτό. Περιλαμβάνει νέα sprites χαρακτήρων, HUD, ένα remastered HD κόσμο, νέους μηχανισμούς και μια διευρυμένη ιστορία που εξηγεί τη σύνδεση με τα PLOIDS και το τέλος της περιπέτειας.

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες