Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

MANTA BT LOUDSPEAKER COLUMN SET OF 2 PIECES RMS 200W

Τιμή: 446,20€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή (*)
(*) Το προϊον βρίσκεται στην αποθήκη μας και μεσολαβούν μία με δύο εργάσιμες για να αποσταλεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, καθώς και για την παραλαβή του από το κατάστημά μας.
Κωδικός προϊόντος: 6098854

MANTA BT LOUDSPEAKER COLUMN SET OF 2 PIECES RMS 200W

Σετ ηχείων Manta SPK730
Ετοιμαστείτε για κρυστάλλινο ήχο που παρέχεται από τα ηχεία Manta SPK730. Κατασκευασμένα από τα καλύτερα υλικά, με ενσωματωμένο ραδιόφωνο FM, Super μπάσο και λειτουργία Karaoke, συνδυάζουν την υψηλότερη ποιότητα αναπαραγωγής και καθολική χρήση. Χάρη στη συνδεσιμότητα Bluetooth 5.0, μπορείτε να αντιστοιχίσετε το σετ ηχείων με ένα smartphone ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή και η θύρα USB θα σας επιτρέψει να απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική που παίζεται σε μορφές MP3, VMA και WAV, απευθείας από μια μονάδα flash USB ή εξωτερική οδηγώ.
 
Ηχεία 2.0 SPK730 - ποιότητα σε προσιτή τιμή
Η ισχύς εξόδου 2 x 100 W κάνει τα ηχεία να παίζουν δυνατά, δυνατά και καθαρά, καθιστώντας τα τέλεια όχι μόνο για αναπαραγωγή στο σπίτι, αλλά και κατά τη διάρκεια μιας βραδιάς καραόκε ή ενός μικρού πάρτι. Οι προηγμένες δυνατότητες του εξοπλισμού σημαίνουν ότι μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε με επιτυχία και ως οθόνες στούντιο. Μια σειρά από πρόσθετα αξεσουάρ, όπως μικρόφωνο, tablet ή smartphone, τα οποία μπορούν να συνδυαστούν με το σετ ηχείων SPK730, καθιστούν αυτά τα ηχεία μια καθολική λύση για κάθε περίσταση. Αξιοσημείωτη είναι επίσης μια αρκετά ευρεία απόκριση συχνότητας 50/60 Hz, μαζί με τη δυνατότητα ρύθμισης χαμηλών και υψηλών τόνων. Χάρη σε αυτές τις λειτουργίες, μπορείτε να αποκτήσετε τις ιδανικές παραμέτρους του αναπαραγόμενου ήχου, απολαμβάνοντας την εξαιρετική καθαρότητα και ισχύ του, σε όλες τις συνθήκες.
 
Λειτουργίες:
Ραδιόφωνο FM
Σούπερ μπάσο
Bluetooth
HDMI ARC
Καραόκε
Ισχύς 200W
 
Τεχνικά δεδομένα
ΙΣΧΥΣ ΕΞΟΔΟΥ 2x100W (RMS)
ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ MP3 / WAV / WMA
BLUETOOTH 5.0
ΥΠΟΔΟΧΕΣ USB / MIC / AUX / Οπτικά / HDMI ARC
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 320 * 210 * 1090 mm + 320 * 210 * 1090 mm
ΒΑΡΟΣ 18 κιλά + 16 κιλά
ΙΣΧΥΣ 110-240V, 50 / 60Hz
 
Το σετ περιέχει:
Στήλη μεγαφώνου 2 τεμ
Μακρινός
Κάρτα εγγύησης
Εγχειρίδιο χρήστη

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες