Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

South Park - Snow Day! (Xbox Series X)

Τιμή: 29,90€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή (*)
(*) Το προϊον βρίσκεται στην αποθήκη μας και μεσολαβούν μία με δύο εργάσιμες για να αποσταλεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, καθώς και για την παραλαβή του από το κατάστημά μας.
Κωδικός προϊόντος: 6128902

 Έλα μαζί με τον Cartman, τον Stan, τον Kyle και τον Kenny, σε τρισδιάστατη δόξα, για να γιορτάσουν την πιο μαγική μέρα στη ζωή κάθε μικρού παιδιού - μια μέρα με χιόνι!

 Μια τεράστια χιονοθύελλα έχει προκαλέσει χάος στην πόλη και, το σημαντικότερο, έχει ακυρώσει το σχολείο.

 Παίξτε με έως και τρεις φίλους, χρησιμοποιήστε το matchmaking, ή παίξτε μόνοι σας το παιχνίδι με συμμαχικά bots και πολεμήστε στη χιονισμένη πόλη του South Park.

 Μπείτε σε φρενήρεις, γεμάτες δράση μάχες εναντίον αντιμαχόμενων φατριών σε μια ολοκαίνουργια ιστορία όπου εσείς φτιάχνετε τους κανόνες.

 Εξοπλίστε μοναδικά όπλα και αναπτύξτε καταστροφικές, αναβαθμίσιμες ειδικές ικανότητες σε μια νέα περιπέτεια για να σώσετε τον κόσμο και να απολαύσετε μια μέρα χωρίς σχολείο.

  • Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο 3D co-op παιχνίδι.
  • Μια χιονοθύελλα επικών διαστάσεων έχει σκεπάσει την πόλη του South Park και εναπόκειται στον Cartman, τον Stan, τον Kenny, τον Kyle και σε σένα, ως New Kid, να σώσεις την πόλη.
  • Ζήστε την εμπειρία του συνεργατικού gameplay για πρώτη φορά σε παιχνίδι South Park με έως και τρεις φίλους ή συμμαχικά bots - εξαπολύοντας ισχυρές, συντονισμένες επιθέσεις στους εχθρούς σας.
  • Εξοπλίστε και αναβαθμίστε καταστροφικά όπλα κοντινής και μακρινής εμβέλειας. Αναπτύξτε ειδικές ικανότητες και δυνάμεις που θα γονατίσουν ορδές εχθρών και επικά αφεντικά.
  • Χρησιμοποιήστε ένα ευρύ φάσμα εικονικών καλλυντικών και προσαρμόστε το New Kid σας με ατελείωτους δυνατούς συνδυασμούς, από σκούφους μέχρι Cheesy Poof T-shirts και μπάλες στο πηγούνι.

Rating: 16

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες