Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Audison BMW MINI APBMW BIAMP 1

Audison BMW MINI APBMW BIAMP 1

Τιμή: 69,00€
AUDISON - Voce AV 10

AUDISON - Voce AV 10

Τιμή: 299,00€

Το υπογούφερ AV 10 προσφέρει πλήρη γραμμικότητα και υψηλή απόδοση σε ακραίες συνθήκες. Εξοπλισμένο με ένα καλάθι αλουμινίου με μεγάλη αεροδυναμική δομή, με ένα συμπιεσμένο κώνο από βαμβακερό χαρτί με επεξεργασία ελαφριάς απόσβεσης, ένα τριπλό κύμα που περιβάλλεται από βουτυλικό καουτσούκ και εξαιρετικά ελαφριά πηνία αλουμινίου από χαλκό, προσφέρει εξαιρετικά υψηλή απόδοση και δυναμικό ήχο.

περισσότερα...
AUDISON - VCRA

AUDISON - VCRA

Τιμή: 40,50€

Audison VCRA - χειριστήριο έντασης υπογούφερ. Όταν λειτουργεί το υπογούφερ μονοφωνικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αναλογικό τηλεχειριστήριο VCRA συνδέοντας την εξωτερική ένταση υπογούφερ με την ειδική υποδοχή SUB VOL.

περισσότερα...
AUDISON - SPM4

AUDISON - SPM4

Τιμή: 119,00€

O Audison SPM4 είναι ένας παθητικός μίκτης 4 καναλιών.Συνιστάται να επεκτείνει τον αριθμό των εισόδων του επεξεργαστή bit D Ten, επειδή διαθέτουν De-Eq. Στην περίπτωση αυτή, τυχόν μη γραμμικές ακουστικές εκπομπές λόγω της ανάμειξης των προϋπάρχοντων φιλτραρισμένων καναλιών αντισταθμίζονται δεόντως.

περισσότερα...
AUDISON - SFC

AUDISON - SFC

Τιμή: 149,00€

Ο SFC είναι ένας μετατροπέας συχνότητας, μετατρέπει το ψηφιακό σήμα, εισάγοντας ένα ψηφιακό σήμα S / PDIF με συχνότητα δειγματοληψίας 32 kHz - 192 kHz και εκπέμπει ψηφιακό σήμα S / PDIF με συχνότητα δειγματοληψίας 48 kHz. Το SFC δεν μεταβάλλει τις πληροφορίες που ταξιδεύουν κατά μήκος του σήματος, δεν μπορεί να χειριστεί κωδικοποιημένο σήμα AC3® ή Dolby Surround®. >

περισσότερα...
CONNECTION - BT2 100

CONNECTION - BT2 100

Τιμή: 15,30€

 

περισσότερα...
CONNECTION - BFH 11DGT

CONNECTION - BFH 11DGT

Τιμή: 45,90€
CONNECTION - BFH 11

CONNECTION - BFH 11

Τιμή: 27,90€
CONNECTION - BFD 41

CONNECTION - BFD 41

Τιμή: 49,50€
CONNECTION - BFD 31 DGT

CONNECTION - BFD 31 DGT

Τιμή: 62,10€
AUDISON - Prima ASP

AUDISON - Prima ASP

Τιμή: 49,00€

Το ASP (Automatic Speaker Presence) είναι απαραίτητο όταν έχει εγκατασταθεί ο ενισχυτής AP8.9 bit και έχει σχεδιαστεί για την επίλυση προβλημάτων που σχετίζονται με τις παρεμβολές σήματος ή την απενεργοποίηση των ενισχυτών ΟΕΜ όταν δεν υπάρχει φορτίο ηχείων. Σε αυτή τη περίπτωση η πηγή απενεργοποιεί τις εξόδους, συνήθως μόνο για το πίσω τμήμα.Επομένως αν κατά τη διάρκεια του καλιμπραρίσματος, δεν μπορείτε να ρυθμίσετε την στάθμη του σήματος εισόδου εξαιτίας έλλειψης σήματος σε μερικές ή σε όλες τις εισόδους του AP8.9 bit, τότε αυτό το φορτίο θα απενεργοποιηθεί αυτόματα διορθώνοντας το πρόβλημα. Χάρη στην ASP, δεν χρειάζεται να τοποθετήσετε σταθερές αντιστάσεις ισχύος στις εξόδους πηγής. οι αντιστάσεις θα παράγουν θερμότητα και, επιπλέον,θα κάνουν την πηγή να ζεσταθεί άσκοπα.

περισσότερα...
CONNECTION - BDB 51

CONNECTION - BDB 51

Τιμή: 29,68€
CONNECTION - BCP 100

CONNECTION - BCP 100

Τιμή: 17,10€
CONNECTION - B 416.2

CONNECTION - B 416.2

Τιμή: 1,16€
CONNECTION - B 218.2

CONNECTION - B 218.2

Τιμή: 0,89€
AUDISON - Prima APTK 3

AUDISON - Prima APTK 3

Τιμή: 99,00€

Με το σύστημα APTK 3 (Audison Prima Tower Kit 3) είναι δυνατή η στοίχιση μέχρι τριών ενισχυτών AP για εξοικονόμηση χώρου και χωρίς κανένα πρόβλημα υπερθέρμανσης.
(Οι βίδες παρέχονται).

περισσότερα...
AUDISON - Prima APS 8R

AUDISON - Prima APS 8R

Τιμή: 159,00€

Με στόχο την παροχή υψηλής ακουστικής απόδοσης ακόμη και όταν χρησιμοποιείται με χαμηλότερη ισχύ, το APS 8 R σχεδιάστηκε για χρήση σε περίβλημα αντανακλαστικής ισχύος 8,5 λίτρων, με συντονισμό μεταξύ 30 και 40 Hz. Το APS 8 R έχει σχεδιαστεί ειδικά για να συνδυάζεται είτε με το bit AP8.9 είτε με το bit AP4.9 / AP4 D. Τα συστατικά του Prima υπογούφερ έχουν αναπτυχθεί με πρωταρχικό στόχο: να παράγουν υψηλή απόδοση σε στενούς χώρους. Η έξοδος είναι θέμα εκδρομής. Όσο περισσότερο αέρα κινείται στον κώνο, τόσο περισσότερη απόδοση. Ωστόσο, το μειωμένο βάθος τοποθέτησης παραδοσιακά σήμαινε χαμηλή εκτροπή. Τα υπογούφερ της σειράς Prima χρησιμοποιούν μια ειδική γεωμετρία καλαθιού-κοντέινερ-κασσίτερου που εγγυάται μεγάλη απομάκρυνση της κινητής ομάδας, διατηρώντας παράλληλα το βάθος τοποθέτησης στο ελάχιστο. Έχει σχεδιάστει προσεκτικά για να αποφευχθεί το φαινόμενο της "ταλάντευσης".Επίσης καινοτόμος θεωρείται και η σχεδίαση ενός κύκλωματος ψύξης από αεραγωγούς στο καλάθι,εξαλείφοντας την ανάγκη για αεραγωγούς στην κάτω πλάκα. Αυτό επιτρέπει στο υπογούφερ να τοποθετηθεί κοντά στο πίσω τοίχωμα του περιβλήματος, αξιοποιώντας στο έπακρο το μειωμένο βάθος τοποθέτησης.

περισσότερα...