Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

AUDISON - DRC AB

AUDISON - DRC AB

Τιμή: 94,05€

DRC AB Ψηφιακό τηλεχειριστήριο. Το DRC AB δίνει τη δυνατότητα στον κύριο έλεγχο του συστήματος (ένταση ήχου, ζυγοστάθμισης, έντασης υπογούφερ, ενίσχυσης μπάσων) χωρίς τη χρήση υπολογιστή. Χάρη σε αυτή τη συσκευή, εγκατεστημένη σε εργονομική θέση μέσα στο ταμπλό του αυτοκινήτου, ο χρήστης μπορεί: να επιλέξει μεταξύ των τεσσάρων προεπιλογών DSP και να επιλέξει την πηγή μεταξύ των master, auxiliary και των δύο οπτικών ψηφιακών εισόδων.

περισσότερα...
Audison - AFBMW ReAMP 3

Audison - AFBMW ReAMP 3

Τιμή: 94,05€

Αυτό το Plug&Play T-Harness παρέχει τη δυνατότητα εγκατάστασης ενός Audison AF σε οχήματα BMW εξοπλισμένα με μονάδα RAM. Είναι συμβατό με σύστημα ήχου "Standard" και "Hi-Fi". Ο ενισχυτής επτά καναλιών OEM συνδέεται μέσω ενός πολυπολικού βύσματος σαράντα δύο ακίδων.

περισσότερα...
AUDISON - APBMW BIAMP 2

AUDISON - APBMW BIAMP 2

Τιμή: 94,05€

Το APBMW BIAMP 2 Plug & Play T-harness παρέχει τη δυνατότητα: 1. Μεταφέρετε το σήμα εξόδου του μπροστινού ηχείου από την κεντρική μονάδα OEM μέσω της υποδοχής γούφερ κάτω από το κάθισμα και δρομολογήστε το στην είσοδο του ενισχυτή bit AP. 2. Δρομολογήστε ξεχωριστά το σήμα από τις εξόδους του ενισχυτή bit AP στο μπροστινό μεσαίο που βρίσκεται στην πόρτα του αυτοκινήτου και στο κάτω μέρος κάτω από το κάθισμα, χωρίς να χρειάζεται να κόψετε τα καλώδια OEM. Το APBMW BIAMP 2 είναι συμβατό μόνο με οχήματα BMW και MINI που είναι δεν παρέχεται με ενισχυτή OEM. Η συσκευασία περιέχει ένα ζευγάρι καλώδια, για αριστερό και δεξί κανάλι. Τα καλώδια έχουν μήκος 450 cm για να φτάσουν στον χώρο αποσκευών του οχήματος, όπου είναι εγκατεστημένος ο ενισχυτής bit Audison Prima AP.

περισσότερα...
WACOM INTUOS (CTL-6100K-B) MEDIUM

WACOM INTUOS (CTL-6100K-B) MEDIUM

Τιμή: 94,99€
CONNECTION - SLI 4.3

CONNECTION - SLI 4.3

Τιμή: 95,00€

HIGH TO LOW-LEVEL CONVERSION INTERFACE FOR OEM INTEGRATION 4 INPUTS, 4 OUTPUTS WITH DSR (DOUBLE STEP-DOWN RATIO) ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: 1. ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΗΧΟΥ Η μετατροπή επιτυγχάνεται χάρη στους μετασχηματιστές υψηλής ποιότητας που διατηρούν ολόκληρο το εύρος ζώνης και στην τεχνολογία STOP NOISE που προσφέρει πλήρη απόρριψη ηλεκτρικών παρεμβολών καθώς οι μετασχηματιστές παρέχουν γαλβανικό διαχωρισμό μεταξύ πηγής και ενισχυτή. 2. ΕΥΚΟΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Στιβαρό και συμπαγές θωρακισμένο πλαίσιο αλουμινίου με διάγραμμα σύνδεσης στο κάτω μέρος και πλαίσιο σύνδεσης στη μία πλευρά που διευκολύνει την εγκατάσταση ακόμη και στο πίσω ταμπλό. 3. ΜΟΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ Καλωδίωση με ετικέτα και τερματισμό με βύσμα Molex* που διαθέτει πλαστική λωρίδα ανθεκτική στο σχίσιμο, για μακροχρόνια και εύκολη σύνδεση. 4. ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ OEM DSR (Διπλή αναλογία βήμα προς τα κάτω) Βελτιωτικός λόγος μετατροπής High-Power (8:1) και Low-Power (4:1) που επιλέγεται μέσω διακόπτη DIP ανεξάρτητα για κάθε είσοδο, εμπρός και πίσω, για σωστή διασύνδεση τόσο με παραδοσιακές πηγές OEM (Low-Power) όσο και με ενισχυτές OEM που διαθέτουν εξόδους υψηλής τάσης (High-Power) έως 35VMS. USS (ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΤΗΣ UNIVERSAL SPEAKERS) Προσομοιώνει το φορτίο των ηχείων στα 4 κανάλια εισόδου (Εμπρός και Πίσω), για πλήρη συμβατότητα της διεπαφής με τις πηγές OEM που ανιχνεύουν το αρχικό φορτίο των ηχείων (σύνθετη αντίσταση) συνδεδεμένες στις εξόδους τους. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΣΗΜΑ Δυνατότητα ενεργοποίησης με σήμα» που λειτουργεί τέλεια με αυτά τα ραδιόφωνα αυτοκινήτου OEM χωρίς τάση εξόδου BTL. ARTTM (ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ)** Λειτουργία συμβατή με όλες τις πηγές OEM, συμπεριλαμβανομένων αυτών της τελευταίας γενιάς, η οποία δημιουργεί έξοδο 12 V για το τηλεχειριστήριο του ενισχυτή όταν τροφοδοτείται το SLI.

περισσότερα...
Facebook
Google
Bestprice
H διάκριση μας για το 2020 !
Η παρουσία μας στο Instagram !