Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

MAC AUDIO - 10 mm2 | 8 awg - CONNECT 10

MAC AUDIO - 10 mm2 | 8 awg - CONNECT 10

Τιμή: 35,00€

Το κιτ Connect 10 περιέχει όλα τα απαραίτητα καλώδια, ασφάλειες και εξαρτήματα που απαιτούνται για την εγκατάσταση ενός ενισχυτή αυτοκίνητου. Τα καλώδια τροφοδοσίας και γείωσης 10 mm2/8 awg ταιριάζουν απόλυτα για μέγιστη απόδοση μέχρι 800 watt - κάτι που είναι υπερβολικά κατάλληλο για έναν ισχυρό ενισχυτή! Περιλαμβάνεται επίσης καλώδιο ηχείων υψηλής ποιότητας και καλώδιο RCA. Αυτά τα εξαρτήματα συμπληρώνονται από μια θήκη ασφαλειών με ασφάλεια 50 amp και όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα εγκατάστασης.

περισσότερα...
LGP HANDHELD MINI FAN WHITE

LGP HANDHELD MINI FAN WHITE

Τιμή: 8,50€
LGP HANDHELD MINI FAN PINK

LGP HANDHELD MINI FAN PINK

Τιμή: 8,50€
LGP HANDHELD MINI FAN GREEN

LGP HANDHELD MINI FAN GREEN

Τιμή: 8,50€
LGP HANDHELD MINI FAN BLUE

LGP HANDHELD MINI FAN BLUE

Τιμή: 8,50€
LGP HANDHELD MINI FAN BLACK

LGP HANDHELD MINI FAN BLACK

Τιμή: 8,50€
HERTZ - Mille Pro MLCX 2 TW.3 LEGEND

HERTZ - Mille Pro MLCX 2 TW.3 LEGEND

Τιμή: 199,00€

Το crossover αυτοκινήτου Hertz MLCX 2 TW.3 παρέχει τη δυνατότητα υλοποίησης ενός συστήματος διπλής ενίσχυσης, δηλαδή σύνδεσης δύο ενισχυτών, ή ούτως ή άλλως δύο ξεχωριστών καναλιών, στο crossover, καθιστώντας έτσι δυνατή τη χωριστή οδήγηση του γούφερ και του τουίτερ. Η σημαντική αύξηση ισχύος με αυτή τη διαμόρφωση αναδεικνύει όλα τα χαρακτηριστικά του συστήματος MLK 1650.3 Legend, με όλα τα πλεονεκτήματα να προέρχονται από την πολλαπλή ενίσχυση. Επιπλέον, χάρη στα χειριστήρια Mid-Contour και Hi-Contour, που είναι αφιερωμένα στη διαχείριση της συχνότητας αποκοπής του γούφερ και της συχνότητας αποκοπής του τουίτερ αντίστοιχα, το σημείο διασταύρωσης μπορεί να ποικίλλει. Μέσω καθενός από αυτά τα δύο χειριστήρια Contour, που διαθέτουν επιλογέα δύο θέσεων, η απόκριση συχνότητας του συστήματος μπορεί να ρυθμιστεί με ακρίβεια, προσαρμόζοντάς την ανάλογα με τη διαφορετική ακουστική των αυτοκινήτων και τις διαφορετικές τοποθετήσεις ηχείων και, κυρίως, ο ακροατής μπορεί να επιτύχει τον αγαπημένο τους ήχο.  

Component Crossover Power Handling - Peak W 300 Power Handling - Peak Note 150 Depth mm (in.) 41 (1.68) Adjustment Tweeter            +2 / 0 / -2 dB Hi-Boost           ON / OFF Hi-Contour       ON / OFF Mid-Contour    ON / OFF Bi-Amp              ON / OFF Weight of one component - Crossover kg (lb) 0,57 (1.26) Crossover Woofer      Lo-pass 6 dB Oct. Tweeter     Hi-pass 12 dB Oct. Cut-off        2.5 kHz (Mid/Hi-Cont. = ON) 3.5 kHz      (Mid/Hi-Cont. = OFF) Technical Specs
Physical Specs
G 195 mm 7.67 in. H 119 mm 4.68 in. I 41 mm 1.61 in.

περισσότερα...
HERTZ - HTX RGB C LOGO

HERTZ - HTX RGB C LOGO

Τιμή: 49,90€

Το προαιρετικό λογότυπο Hertz με μαύρο φωτισμό RGB LED , διαθέσιμο για ηχεία Hertz tower, δημιουργεί την ίδια ευχάριστη ατμόσφαιρα με το LED που είναι ενσωματωμένο στο μπροστινό μέρος του ηχείου.

περισσότερα...
HERTZ - HTX CLAMP.1 / Tεμάχιο

HERTZ - HTX CLAMP.1 / Tεμάχιο

Τιμή: 449,00€

HERTZ HTX CLAMP.1 Σφιγκτήρας Στήριξης Οι προαιρετικές επιλογές στερέωσης με σφιγκτήρα περιλαμβάνουν λαστιχένια ένθετα για απόσβεση κραδασμών και ταιριάζουν και στις δύο στρογγυλές ράβδους κύλισης 38 mm, 76 mm (1-1/2” έως 3”) και τετράγωνη ράβδο κύλισης ή τοποθέτηση στην οροφή, αφαιρώντας το πάνω μέρος του υπογείου του σφιγκτήρα. Προαιρετικό για όλα τα ηχεία Hertz marine Tower .

περισσότερα...
HERTZ - HRC BM2

HERTZ - HRC BM2

Τιμή: 39,00€

Το HRC BM2 είναι προαιρετικό συμβατό με όλους τους marine ενισχυτές Venezia, εκτός από τον V4C. Παρέχει τη δυνατότητα προσαρμογής του επιπέδου υπογούφερ (-20 / + 6 dB) σε οποιαδήποτε προσωπική προτίμηση και αγαπημένο είδος μουσικής. Το HRC BM2 διαθέτει βύσμα Molex.

περισσότερα...
HERTZ - HRC BM

HERTZ - HRC BM

Τιμή: 29,90€

Το προαιρετικό τηλεχειριστήριο αυξομείωσης της έντασης του ήχου (Remote Volume Control - HRC) επιτρέπει στο χρήστη να ρυθμίσει το επίπεδο έντασης του υπογούφερ από τον πίνακα ελέγχου.

περισσότερα...
HERTZ - HRC 02

HERTZ - HRC 02

Τιμή: 29,80€

Ο έλεγχος έντασης του υπογούφερ HRC 02 παρέχει τη δυνατότητα προσαρμογής του επιπέδου υπογούφερ (-20 / + 6 dB) σε οποιαδήποτε προσωπική προτίμηση και αγαπημένο είδος μουσικής. Το κομψό Hertz HRC 02 διαθέτει αλεξίσφαιρο βύσμα Molex και είναι έτοιμο για επιφανειακή τοποθέτηση ταινίας, βιδωτή επιφάνεια και τοποθέτηση σε εσοχή, χάρη στα παρεχόμενα αξεσουάρ.

περισσότερα...
HERTZ - HRC

HERTZ - HRC

Τιμή: 31,50€

Το τηλεχειριστήριο (HRC) επιτρέπει στο χρήστη να ρυθμίσει την αύξηση της έντασης του υπογούφερ από τον πίνακα ελέγχου.Συμβατό με όλους τους ενισχυτές των σειρών Hertz Digital Power - Hertz Compact Power και Hertz SPL Show.

περισσότερα...
HERTZ - HMR 20 SILICON FRONT PROTECTIVE COVER

HERTZ - HMR 20 SILICON FRONT PROTECTIVE COVER

Τιμή: 49,00€

  Προστατευτικό κάλυμμα για την πηγή ήχου Hertz HMR 20

περισσότερα...
HERTZ - HMC U1

HERTZ - HMC U1

Τιμή: 109,00€

Παίξτε το αγαπημένο σας τραγούδι και αυξήστε την ένταση ενώ κολυμπάτε σε ανοιχτά νερά. Χάρη στην πιστοποίηση IPX7 μπορείτε να εγκαταστήσετε το τηλεχειριστήριο HMC U1 οπουδήποτε στο σκάφος. Προαιρετικά για HMR 20, HMR 10 D, HMR 10  

περισσότερα...
HERTZ - HMB DAB+ ANTENNA

HERTZ - HMB DAB+ ANTENNA

Τιμή: 119,00€

Ο αντάπτορας αυτός προσθέτει την ικανότητα DAB+ DIGITAL RADIO στην Hertz Marine Source. Παρέχεται με ειδική κεραία.

περισσότερα...
H διάκριση μας για το 2020 !
Facebook
Το κατάστημα μας στο Σκρουτζ.
Google
Bestprice
H διάκριση μας για το 2020 !
Η παρουσία μας στο Instagram !