
Ηχεία Αυτοκινήτου - DD Audio Redline RL-PM8 / Τεμάχιο
Ανακαλύψτε το DD Audio Redline RL-PM8, ένα συναρπαστικό νέο ηχείο της δημοφιλούς οικογένειας Redline. Tο midrange ηχείο 8" (20cm) είναι το πρώτο του είδους του στη σειρά Redline. Προσφέρει μια οικονομικά αποδοτική και εναλλακτική λύση σε σχέση με την σειρά VO-M χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση. Είναι εξοπλισμένο με ένα πηνίο φωνής 4 Ohm και ονομαστική ισχύ 100W RMS, παρέχοντας μέγιστη ισχύ 200 W και απόκριση συχνότητας 80 έως 8kHz με ευαισθησία 93 dB / 1W / 1m.
- Διάσταση 8" (20cm)
- Πηνίο 4 Ohm
- Διάσταση πηνίου 1.5 "
- RMS 100W
- Peak 200W
- Προτεινόμενος ενισχυτής: 100 - 200 W RMS
- Απόκριση συχνότητας 80 to 8kHz
- Ευαισθησία 93 dB / 1W / 1m
- Installation depth 81 mm
- Mounting hole diameter 182 mm





Ηχεία Αυτοκινήτου – Hertz Uno X 165
Τα ομοαξονικά αμφίδρομα 6,5" είναι διαθέσιμα X 165 διαθέτει μια ειδική σχεδιασμένη πρόσοψη τουίτερ βελτιστοποιημένη για εξαιρετική απόδοση εκτός άξονα για να διασφαλίζει γραμμική απόκριση συχνότητας όταν εγκαθίσταται σε εργοστασιακή εγκατάσταση αντικατάστασης. Ο κώνος από πεπιεσμένο χαρτί επεξεργασμένος με υδατοαπωθητικό μαζί με το αφρώδες πλαίσιο παρέχουν πολύ υψηλό SPL και εκτεταμένη απόκριση χαμηλής συχνότητας, για να έχετε πλούσιο ήχο ακόμα και όταν οδηγείται από την κεντρική μονάδα OEM. Το πηνίο φωνής γούφερ 25 mm (1ˈ) που οδηγείται από μαγνήτη φερρίτη υψηλής πυκνότητας ροής προσφέρει εξαιρετικά δυναμικό χειρισμό ισχύος για έναν ισχυρό, χωρίς παραμόρφωση ήχο. Το πανεύκολο στην εγκατάσταση καλάθι μεγέθους DIN, που προστατεύεται από ένα ανθεκτικό στην τριβή βαφή σκόνης, κάνει την αντικατάσταση των εργοστασιακών ηχείων εύκολη.

Ηχεία Αυτοκινήτου – Hertz Uno X 170
Το αμφίδρομο ομοαξονικό X 170 6,7 ιντσών διαθέτει μια ειδικά σχεδιασμένη πρόσοψη tweeter βελτιστοποιημένη για εξαιρετική απόδοση εκτός άξονα, ώστε να διασφαλίζεται γραμμική απόκριση συχνότητας όταν εγκαθίσταται σε εργοστασιακή εγκατάσταση αντικατάστασης. Ο κώνος από πεπιεσμένο χαρτί επεξεργασμένος με υδατοαπωθητικό μαζί με το αφρώδες πλαίσιο παρέχουν πολύ υψηλό SPL και εκτεταμένη απόκριση χαμηλής συχνότητας, για να έχετε πλούσιο ήχο ακόμα και όταν οδηγείται από την κεντρική μονάδα OEM. Το πηνίο φωνής γούφερ 25 mm (1ˈ) που οδηγείται από μαγνήτη φερρίτη υψηλής πυκνότητας ροής προσφέρει εξαιρετικά δυναμικό χειρισμό ισχύος για έναν ισχυρό, χωρίς παραμόρφωση ήχο. Το πανεύκολο στην εγκατάσταση καλάθι μεγέθους DIN, που προστατεύεται από ένα ανθεκτικό στην τριβή βαφή σκόνης, κάνει την αντικατάσταση των εργοστασιακών ηχείων εύκολη.