Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

AUDISON - DRC TH

AUDISON - DRC TH

Τιμή: 129,60€

Το AUDISON DRC TH που τοποθετείτε συνήθως στο ταμπλό του οχήματος παρέχει πρόσβαση στις λειτουργίες όλων των ενισχυτών Thesis που είναι εγκατεστημένες στο σύστημα. Παρέχοντας επιλογή πηγής μεταξύ αναλογικών και οπτικών εισόδων, ελέγχει επίσης τις βασικές λειτουργίες που χρειάζεστε συχνά για πρόσβαση.

περισσότερα...
AUDISON - ES3

AUDISON - ES3

Τιμή: 34,00€

Το ES3 της Audison αποτρέπει τον τερματισμό λειτουργίας του επεξεργαστή κατά την ενεργοποίηση του διακόπτη εκκίνησης / διακοπής (μίζα). Κατά την εκκίνηση του κινητήρα, η τάση της μπαταρίας του οχήματος ενδέχεται να μειωθεί κάτω από την τιμή 8 Volts. Εάν έχει εγκατασταθεί επεξεργαστής σήματος (bit One, bit Ten) στο αυτοκίνητό σας, οι χαμηλές τιμές τάσης τροφοδοσίας ενδέχεται να κάνουν τον επεξεργαστή να κλείσει ανώμαλα. Προκειμένου να αποφευχθεί η αναμονή ώστε να ολοκληρώθεί ο ομαλός κύκλος λειτουργίας του επεξεργαστή μπορείτε να εγκαταστήσετε το ES3 συνδέοντάς το σε σειρά στα καλώδια τροφοδοσίας του επεξεργαστή.

περισσότερα...
Audison - F4IN

Audison - F4IN

Τιμή: 59,00€

Το αξεσουάρ F4IN είναι μια κάρτα επέκτασης αναλογικής εισόδου, συμβατή με τη νέα σειρά ενισχυτών bit AF Audison με ενσωματωμένο Dsp. Η κάρτα ταιριάζει στην αποκλειστική εξωτερική υποδοχή του ενισχυτή bit AF και προσθέτει τέσσερα αναλογικά κανάλια εισόδου υψηλού επιπέδου στα οκτώ εγγενή bit AF, φτάνοντας έτσι τις δώδεκα εισόδους υψηλού επιπέδου (SPK IN). Όσον αφορά το εύρος ευαισθησίας του bit AF εγγενείς οκτώ εισόδους SPK IN (2,2 ÷ 22 VRMS), το F4IN διαθέτει 3,2 ÷ 32 VRMS για τέλεια ενσωμάτωση σε προηγμένα συστήματα OEM με υψηλότερες τάσεις. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Το F4IN διαθέτει 3,2 ÷ 32 VRMS για τέλεια ενσωμάτωση σε προηγμένα συστήματα OEM με υψηλότερες τάσεις. Το F4IN είναι συμβατό με: Audi A5/S5 2015 με B&O για Subwoofer Audi Q5 με B&O για Subwoofer Audi A6 4G με Bose για Subwoofer Οι περισσότερες BMW με σύστημα H/K για Subwoofer Porsche Cayenne 2018 με Bose για Subwoofer Skoda Octavia 2022 με Canton για Subwoofer Volvo FH12 με OEM Subwoofer DVC 8+8 Ohm

περισσότερα...
AUDISON - OP 1.5

AUDISON - OP 1.5

Τιμή: 16,00€

Οπτικό καλώδιο που καταλήγει σε υποδοχές Toslink για ψηφιακά σήματα ήχου S / PDIF. Μήκος καλωδίου 1,5 m / 59,05 "

περισσότερα...
AUDISON - OP 4.5

AUDISON - OP 4.5

Τιμή: 19,90€

Οπτικό καλώδιο που καταλήγει σε υποδοχές Toslink για ψηφιακά σήματα ήχου S / PDIF. Μήκος καλωδίου 4,5 m / 177,16 "

περισσότερα...
AUDISON - PIC 6

AUDISON - PIC 6

Τιμή: 19,90€

Υποδοχή RCA για εύκολες και γρήγορες συνδέσεις μεταξύ των εξόδων PRE OUT της κεντρικής μονάδας (1,2 min) και των εισόδων bit Nove PRE inputs.

περισσότερα...
AUDISON - Prima ACP2

AUDISON - Prima ACP2

Τιμή: 29,00€

Καλώδιο προσαρμογέα RCA για τις εισόδους IN 1 και IN 2 AUX.

περισσότερα...
AUDISON - Prima ACP6

AUDISON - Prima ACP6

Τιμή: 39,00€

Είναι ένα κιτ που αποτελείται από καλώδια INPUTS AP8.9 bit με υποδοχές RCA για τις εισόδους IN1 και IN2 και έναν προσαρμογέα RCA / Jack 3,5 mm. Αυτή η καλωδίωση διαχειρίζεται τα σήματα που προέρχονται από προ-ενισχυμένες βοηθητικές πηγές (AUX) μέσω των εισόδων RCA ή των φορητών βοηθητικών πηγών χρησιμοποιώντας τον προσαρμογέα RCA / Jack 3,5 mm.

περισσότερα...
AUDISON - Prima AP 160P&P IN

AUDISON - Prima AP 160P&P IN

Τιμή: 39,00€

160cm Καλωδίωση προέκτασης εισόδου εξοπλισμένη με υποδοχές ISO για εγκατάσταση ενισχυτή. Ιδανική για εγκατάσταση εγκατάστασης ενισχυτή μικρών αποστάσεων.

περισσότερα...
Facebook
CardMarket Professional Seller
Google
Bestprice
H διάκριση μας για το 2020 !
Η παρουσία μας στο Instagram !