Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Supreme Commander - Steam CD Key (Κωδικός μόνο) (PC)

Τιμή: 9,90€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή
Κωδικός προϊόντος: 351695

Το παιχνίδι είναι σε ψηφιακή μορφή (κωδικό) και ενεργοποιείται μόνο μέσω της εφαρμογής Steam .
To Supreme Commander είναι ένας Real - Time Strategy τίτλος, ο οποίος διαδραματίζεται στο μακρινό μέλλον, τον 37ο αιώνα. Πάρτε τον ρόλο του Supreme Commander (ενός ανώτατου διοικητή) μίας εκ των τριών φυλών που θα συναντήσετε στο παιχνίδι και οδηγήστε τη φυλή σας στην νίκη. Στόχος σας είναι ένας : να σταματήσετε τον ατελείωτο πόλεμο που επικρατεί εδώ και 1000 χρόνια μεταξύ των φυλών. Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν το Supreme Commander ως το πνευματικό παιδί του Total Annihilation, ενός από τους πιο σημαντικούς τίτλους στο είδος των Real Time Strategy. Εντούτοις, μια πιο προσεκτική ματιά έρχεται για να κλονίσει αυτή την άποψη, μιας και το SC επικεντρώνεται περισσότερο στην διόγκωση παρά στην εξέλιξη ορισμένων επαναστατικών επιλογών του TA. Ο Chris Taylor, σχεδιαστής και των δύο τίτλων και ένας ιδιαίτερα πρωτοποριακός δημιουργός δείχνει για μια ακόμη φορά την διάθεση να προσφέρει μια εμπειρία έξω από τα συνηθισμένα. Ως ένα σημείο το καταφέρνει αλλά, εν συνεχεία, αποτυγχάνει να προσδώσει στο SC αυτή την πνευματική συνέχεια που περιμέναμε μιας και ο τίτλος, παρά τις φρέσκιες ιδέες του, δεν είναι παρά ένα κλασικό RTS σε αναβολικά. Αυτός ο κλασικισμός που αναδύει το Supreme Commander είναι σίγουρα κάτι που δεν φαίνεται από την αρχή όμως. Το σενάριο μας ταξιδεύει στο μακρινό μέλλον όπου η Γη διοικείται πλέον από τρεις ξεχωριστές οργανώσεις (United Earth Federation, Cybran και Aeon) που σκοπό έχουν να επιβάλλουν το δικό τους νόμο. Η συνολική ιστορία δεν αποκτά ποτέ βέβαια κυρίαρχη θέση, προτιμώντας να μείνει στο πίσω μέρος του τίτλου. Εδώ υπάρχει μια χαμένη ευκαιρία μιας και το όλο σκηνικό φωνάζει κυριολεκτικά για την ύπαρξη χαρακτήρων, ικανών να οδηγήσουν αυτές τις τεράστιες στρατιές σε αναμετρήσεις με περισσότερο βάθος ή δραματικότητα. Παρά το επικό του μέγεθος όμως και τις έξυπνες ιδέες του που απλοποιούν το χειρισμό, το SC δεν κάνει το επόμενο βήμα στο είδος των RTS όπως μας είχε υποσχεθεί ο Taylor. Η ισορροπία, η ανάγκη του να εκμεταλλευτεί το πεδίο μάχης για να αναδειχθεί και η απομάκρυνσή του από λογικές resource management θυμίζουν περισσότερο ένα μεγαλύτερο σε έκταση Company of Heroes παρά μια αληθινή εξέλιξη του TA, που για την εποχή του θεωρήθηκε επαναστατικό. Τα γραφικά είναι εξαιρετικά αλλά γονατίζουν ακόμα και τα πιο δυνατά PCs του σήμερα και οι μάχες του αφήνουν μια υπερμεγέθη αίσθηση που ζαλίζει. Ότι κάνει το SC το κάνει με υπερβολή, προσφέροντας μια εμπειρία που βασίζεται σε απλή και καθαρή στρατηγική. Το ότι δεν λυγίζει κάτω από το ίδιο του το βάρος είναι απόδειξη πως έχει έρθει η ώρα για το είδος των RTS να προσφέρει το μέγεθος που πάντα ονειρευόταν.

Για να γίνει ενεργοποίηση του παιχνιδιού πρέπει να έχετε το πρόγραμμα Steam.
Σε περίπτωση που δεν το έχετε, πρέπει να πάτε στην ιστοσελίδα: http://store.steampowered.com/
Από εκεί θα κατεβάσετε την εφαρμογη Steam, κάνοντας κλικ πάνω δεξιά που γράφει “Install Steam”.
Όταν το αρχείο κατέβει ακολουθείτε κανονικά τα βήματα εγκατάστασης.

Εάν δεν έχετε, υπάρχουν 2 τρόποι για να δημιουργήσετε 1) Aφού έχετε εγκαταστήσει και τρέξει την εφαρμογή Steam, πρέπει να πατήσετε "Create A New Account" και να συμπληρώσετε τα απαραίτητα κουτάκια. 2) Να πάτε στην ιστοσελιδα "http://store.steampowered.com/" και να πατήσετε "login" πάνω δεξιά, μετά “Join Steam”. Μετά απλά συμπληρώνετε τα κουτάκια.
Αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία που ζητάει η εταιρία και προχωρήσει η διαδικασία για την δημιουργία λογαριασμού, πρέπει να μπείτε στο e-mail που δηλώσατε και να πατήσετε στο link για να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας.

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό πρέπει απλά να κάνετε Log in

Αφού μπείτε με τον λογαριασμό σας, το μόνο που μένει είναι να προσθέσετε παιχνίδια.
Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να πατήσετε κάτω αριστερά που γράφει “Add a game” και μετά “Activate a product on Steam”. Γράφετε τον κωδικό που παραλάβατε, κάνετε κλικ επόμενο μέχρι να τελειώσει η διαδικασία και το παιχνίδι μπαίνει στην καρτέλα "Library”.
Συνήθως το κατέβασμα του παιχνιδιού ξεκινάει αυτόματα, εαν δεν ξεκινήσει, πρέπει να πάτε στην καρτέλα "Library”, να κάνετε δεξί κλικ στο παιχνιδι και να πατήσετε στην επιλογή "Install game”.
Όταν κατέβει το παιχνίδι, είναι έτοιμο για χρήση.
Σε περίπτωση που χάσετε τον λογαριασμό σας, το κατάστημα μας δεν φέρει καμία ευθύνη.

Τεχνικά χαρακτηριστικά: Ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος Λειτουργικό WindowsXP/ Vista Επεξεργαστής Pentium 1.8 GHz Μνήμη 512 MB Κάρτα γραφικών 128 MB Σκληρός δίσκος 8 GB

Ειδικά χαρακτηριστικά: * Περιλαμβάνει μονάδες υψηλής τεχνολογίας που μάχονται σε ουρανό, γη και θάλασσα. * Περιέχει πολλούς χάρτες (οι μεγαλύτεροι χάρτες του παιχνιδιού αγγίζουν τα 6.400 τετραγωνικά χιλιόμετρα σε έκταση) * Multiplayer mode για μέχρι και 8 παίκτες

Παίκτες: 1-8

Περιοχή DVD: PAL

Rating: PEGI 12+

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες