Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Spider-Man: Web Of Shadows - χωρίς κουτάκι (NINTENDO DS)

Μεταχειρισμένο: 14,90€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή
Κωδικός προϊόντος: 384397

Όταν μια φονική απειλή καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμά της, μόνο ο Spider-Man μπορεί να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να σώσει τη Νέα Υόρκη. To Web of Shadows σας δίνει τη δυνατότητα να πάρετε τη θέση του αγαπημένου σας ήρωα επηρεάζοντας την κατεύθυνση και την κατάληξη του παιχνιδιού με τις αποφάσεις σας.


Εσείς αποφασίζετε πότε θα αλλάξετε εμφάνιση επιλέγοντας ανάμεσα στην ευκίνητη Red Suit και την παντοδύναμη Black Suit, πότε θα συμμαχίσετε με τους θρυλικούς ήρωες της Marvel ή τους θηριώδεις εχθρούς τους, ποιές απο τις ικανότητες του Spider-Man θα αναβαθμίσετε και ποιές αποστολές θα αναλάβετε με σκοπό να προστατέψετε το Manhattan απο την ολική καταστροφή.

Για πρώτη φορά σε ένα παιχνίδι του αγαπημένου σας ήρωα το σύστημα μάχης σας δίνει πλήρη ελευθερία επιτρέποντάς σας να παλέψετε όπως ακριβώς θέλετε και να εκμεταλλευτείτε πλήρως τις δυνατότητες του Spider-Man. Μπορείτε για παράδειγμα να παρασύρετε τους αντιπάλους σας κοντά στα κτίρια και να επωφεληθείτε απο τις ικανότητες ανάβασης του ανθρώπου αράχνη.

Κάθε σας απόφαση επηρεάζει της εξέλιξη και την πορεία του παιχνιδιού και αλλάζει την εικόνα του Spider-Man προς τους κατοίκους της πόλης. Οι κινήσεις σας μπορεί να δώσουν θάρρος και χαρά στους πολίτες ή να τους κάνουν να τραπούν σε φυγή τρομαγμένοι. Επιλέξτε ανάμεσα στο σεβασμό και στο φόβο καθορίζοντας την τύχη του ήρωά σας και της πόλης που καλείται να προστατέψει.

Μερικοί απο τους πιό σημαντικούς ήρωες και εχθρούς της Marvel, όπως οι Luke Cage, Wolverine, Vulture και Electro προσφέρουν τη βοήθειά τους δίνοντάς σας τη δυνατότητα να επιλέξετε με ποιούς θα συμμαχίσετε.

Βυθιστείτε σε μια ολοζώντανη Νέα Υόρκη. Οι παίκτες έχουν πλεόν τη ελευθερία να χρησιμοποιήσουν το περιβάλλον όπως ακριβώς επιθυμούν και να προκαλέσουν καταστροφές ή να χρησιμοποιήσουν διάφορα αντικείμενα ώς όπλα.

Περιοχή DVD: PAL (PS2, PS3, Wii, X360) / Universal (DS, PC, PSP)

Rating: 12+

Σχετικά προϊόντα

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες