Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Tales of Symphonia (GAMECUBE)

από 22 αξιολογήσεις

Μεταχειρισμένο: 999,00€99,00€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή
Κωδικός προϊόντος: 51593

Το Sylvarant, είναι ένας κόσμος που αργοπεθαίνει. Μια προφητεία παρ’ όλα αυτά, μιλάει για την αναγέννηση της γης με την άφιξη του εκλεκτού.

Ο νέος ξιφομάχος Lloyd Irving και οι φίλοι του  βρίσκονται μπλεγμένοι στην αποστολή να φέρουν τον κόσμο σε ισορροπία ξανά. Αυτό που αγνοούν, είναι ότι ο κόσμος τους είναι ο καθρέπτης ενός άλλου. Αυτό σημαίνει πως φέρνοντας την ισορροπία στον δικό τους κόσμο, θα φέρουν την καταστροφή στον άλλον. Με ένα σενάριο η πλοκή του οποίου, έχει τόσες αλλαγές, ο Lloyd και οι φίλοι του βρίσκονται τόσο στη θέση του κυνηγού όσο και του κυνηγημένου.

Τα cel shade γραφικά του παιχνιδιού παραδίδουν μια οπτική πανδαισία χρωμάτων και σκιάσεων, ενώ το σύστημα μάχης σας δίνει τον απόλυτο έλεγχο πάνω στις μονάδες σας. Μπορείτε να χειριστείτε έναν-έναν τους χαρακτήρες ή να τους βάλετε να επιτίθενται αυτόματα. Μπορείτε να αποφεύγετε ή να μπλοκάρετε επιθέσεις των αντιπάλων και να κάνετε τις δικές σας, ενώ δεν λείπουν και τα διάφορα ξόρκια.
Μπορείτε να δημιουργήσετε τους χαρακτήρες μέσα από ένα προχωρημένο σύστημα, που σας δίνει μεγάλη ελευθερία κινήσεων ώστε να δημιουργήσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας τους μαχητές σας.

Καθώς θα περιφέρεστε στις διάφορες πόλεις του κόσμου σας, οι χωρικοί θα σας ζητούν να φέρετε σε πέρας διάφορες αποστολές, πράγμα που θα σας κρατάει απασχολημένους και παράλληλα θα σας βοηθάει να εξελίξετε τους χαρακτήρες σας και να προχωράτε το σενάριο.

Παίκτες: 1-4

Περιοχή DVD: PAL

Rating: 12+

Σχετικά προϊόντα

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες