Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

The Princess And The Frog - Eλληνικό (PC)

Τιμή: 3,80€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή
Κωδικός προϊόντος: 6008226

Παίξτε ως Tiana και εξερευνήστε φημισμένες περιοχές στην Νέα Ορλεάνη του 1920, σε αυτόν τον τίτλο, που συνδυάζει διάφορα είδη παιχνιδιών όπως διασκεδαστικά μίνι-παιχνίδια που δοκιμάζουν την ετοιμότητα του παίκτη και τη δεξιότητά του, μαγειρέψτε στην κουζίνα διάφορες συνταγές και ντύστε τη βασική πρωταγωνίστρια όπως εσείς θέλετε! Ακόμη, θα πάρετε μέρος σε αρκετά μουσικά και ρυθμικά παιχνίδια, εμπνευσμένα από την ατμόσφαιρα της εποχής(jazz).

Το παιχνίδι έχει ως στόχο να προσφέρει ανάλαφρη διασκέδαση στους μικρότερους σε ηλικία παίκτες χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποκλείονται τα «μεγάλα παιδιά»! Σχετικά με αυτό το παιχνίδι κρίνεται επιτυχημένο αν και είναι αλήθεια ότι μετά από λίγη ώρα το gameplay του καταντά επαναλαμβανόμενο και έτσι μειώνεται η αξία επανάληψης του.

Τα γραφικά και ο ήχος του παιχνιδιού βρίσκονται σε αρκετά καλό επίπεδο, με έντονη χρωματική παλέτα σε χαρακτήρες και περιβάλλοντα. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι τα textures σε ορισμένα είναι χαμηλής ανάλυσης και δεν κολακεύουν ιδιαίτερα τους δημιουργούς.

Ως προς τον χειρισμό επίσης, το παιχνίδι είναι αρκετά φιλικό προς το χρήστη σε γενικές γραμμές αλλά ίσως δυσκολευτεί σε κάποια σημεία όσον αφορά την ακρίβεια και στην ανταπόκριση των κινήσεων του επί της οθόνης. Με λίγη παραπάνω εξάσκηση όμως, τα πράγματα βελτιώνονται αισθητά.

Το The Princess And The Frog παρόλο που είναι παιχνίδι βασισμένο σε ταινία, δεν αποτελεί «ναυάγιο» σε καμία περίπτωση και δύναται να ψυχαγωγήσει τους νεαρότερους παίκτες!

Παίκτες: 1-4

Περιοχή DVD: PAL

Rating: 3+

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες