Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Far Cry Primal - Uplay CD Key (Κωδικός Μόνο) (PC)

από 1 αξιολογήσεις

Τιμή: 21,50€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή
Κωδικός προϊόντος: 6048905

Το παιχνίδι είναι σε ψηφιακή μορφή (κωδικό) και ενεργοποιείται μόνο μέσω της εφαρμογής Uplay .

Για να γίνει ενεργοποίηση του παιχνιδιού πρέπει να έχετε το πρόγραμμα Uplay. Σε περίπτωση που δεν το έχετε, πρέπει να πάτε στην ιστοσελίδα: https://uplay.ubi.com/ Από εκεί θα κατεβάσετε την εφαρμογη Uplay κάνοντας κλικ στο κουτάκι “Download Uplay for PC”
Όταν το αρχείο κατέβει ακολουθείτε κανονικά τα βήματα εγκατάστασης.

Εάν δεν έχετε, υπάρχουν 2 τρόποι για να δημιουργήσετε 1) Να πατήσετε "Create New Account" στην εφαρμογη του Uplay 2) Πρέπει να πάτε πάλι στην ιστοσελιδα https://uplay.ubi.com/ και να πατήσετε "Manage your account", εκεί θα υπαρχει επιλογή να κάνετε καινούριο λογαρισμό
Αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία που ζητάει η εταιρία και συνεχίσει η διαδικασία για την δημιουργία λογαριασμού, πρέπει να μπείτε στο e-mail που δηλώσατε και να πατήσετε το λινκ για να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας.
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό πρέπει απλά να κάνετε Log in

Αφού μπείτε με τον λογαριασμό σας, το μόνο που μένει είναι να προσθέσετε παιχνίδια.
Για να το κάνετε αυτό, πατάτε στο εικονίδιο που έχει ένα χειριστήριο με ένα μικρο + πάνω, αμα σύρετε τον δείκτη του ποντικιού πάνω θα εμφανιστει η φράση "Activate a key". Γράφετε τον κωδικό που παραλάβατε, κάνετε κλικ επόμενο μέχρι να τελειώσει η διαδικασία και το παιχνίδι μπαίνει στην καρτέλα Games.
Συνήθως το κατέβασμα του παιχνιδιού ξεκινάει αυτόματα, εαν δεν ξεκινήσει αυτόματα, πρέπει να πάτε στην καρτέλα Games, να επιλέξτε το παιχνιδι και να πατήσετε στην επιλογή Download.
Όταν κατέβει το παιχνίδι, είναι έτοιμο για χρήση.
Σε περίπτωση που χάσετε τον λογαριασμό σας, το κατάστημα μας δεν φέρει καμία ευθύνη.

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες