Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

LEGO Star Wars ΙΙ: The Original Trilogy (GAMEBOY ADVANCE)

Μεταχειρισμένο: 74,90€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή
Κωδικός προϊόντος: 76594

    Το LEGO Star Wars ΙΙ: The Original Trilogy παίρνει τη
διασκέδαση και την ατελείωτη προσαρμογή LEGO και την συνδυάζει
με την επική ιστορία, τους χαρακτήρες και τη δράση από τις
αυθεντικές ταινίες Star Wars που άλλαξαν για πάντα την Pop Κουλτούρα(Episode IV A New Hope, Episode V The Empire Strikes Back and Episode VI Return of the Jedi).
 
Με μια μοναδική χιουμοριστική προσέγγιση Το LEGO Star Wars ΙΙ, σας αφηγείται την σταυροφορία των επαναστατών ενάντια στην Αυτοκρατορία με απώτερο σκοπό την…αποσυναρμολόγησή της(!) και την επανοικοδόμηση του διαλυμένου γαλαξία.
 
Χτίστε τα οχήματά σας χρησιμοποιώντας τα κλασσικά τουβλάκια LEGO που όλοι αγαπήσαμε, βάλτε την φαντασία σας να δουλέψει και δημιουργήστε τα πιο ιδιαίτερα και εκκεντρικά οχήματα μάχης ή απλά αναπαράγετε τα θρυλικά σχέδια από τις ταινίες. Ξαναζήστε τις αγαπημένες σας σκηνές των ταινιών από την απαγωγή της πριγκίπισσας  Leia μέχρι την επίδειξη δύναμης της Αυτοκρατορίας μέσω του Death Star, όλα μέσα από το πρίσμα των δημιουργών LEGO. Ετοιμαστείτε για πολλή δράση και…γέλιο!
 
Για πρώτη φορά στη σειρά οι χαρακτήρες μπορούν να εισέλθουν σε όποιο όχημα επιθυμούν ή και να καβαλήσουν όποιο πλάσμα θέλουν. Άλλη μια καινοτομία του παιχνιδιού είναι η δυνατότητα να αναμείξετε κομμάτια από χαρακτήρες για να δημιουργήσετε τους δικούς σας! Επιπλέον μπορείτε να ξεκλειδώσετε πάνω από 50 χαρακτήρες του προηγούμενου επεισοδίου πράγμα που σημαίνει ότι έχετε στη διάθεσή σας πάνω από 100 χαρακτήρες!
 
Άλλες συναρπαστικές προσθήκες περιλαμβάνουν την πλήρη ελευθερία στην κίνηση των οχημάτων την ικανότητα να αλλάξετε όχημα ανά πάσα στιγμή και οι χαρακτηριστικές επιθέσεις του κάθε χαρακτήρα σας, όπως η ικανότητα του Chewbakka να ξεκολλάει τα χέρια των αντιπάλων του…
 

Παίκτες: 1

Περιοχή DVD: PAL

Rating: 7+

Σχετικά προϊόντα

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες