Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Cris Tales (PS5)

Τιμή: 19,40€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή
Κωδικός προϊόντος: 6088049

Βιώστε ταυτόχρονα το παρελθόν το παρόν και το μέλλον μέσα από αυτό το πανέμορφο γράμμα αγάπης προς τα παραδοσιακά JRPGs.

Ανακοίνωση προς τα Βασίλεια της περιοχής!
 
Για να σταματήσετε την Αυτοκράτειρα του Χρόνου από το ξαναγράψει το μέλλον της γης μας, θα ξεκινήσετε ένα τρομακτικό ταξίδι κατά μήκος όλων των βασιλείων συναντώντας και στρατολογώντας συμμάχους για να σας βοηθήσουν στον αγώνα. Τιθασεύεστε τις ικανότητές τους, μαζί με τη μοναδική ικανότητα Time Magic της Crisbell, για να νικήσετε πανίσχυρους εχθρούς: στείλτε τους στο παρελθόν για να αντιμετωπίσετε μια πιο νεαρή και αδύναμη μορφή τους, ή στείλτε τους στο μέλλον όπου θα έχουν υποκύψει στη ζημιά που θα έχουν δεχτεί από το δηλητήριο που θα τους έχετε ρίξει στο παρόν. Δημιουργήστε τις δικές σας στρατηγικές μέσα από αυτό το μοναδικό σύστημα μάχης. Οι επιλογές σας σε αυτόν τον κόσμο θα έχουν μακροχρόνιες συνέπειες για όποιον συναντάτε. Ρίξτε ματιές στο παρελθόν, δράστε στο παρόν και δείτε τις επιλογές σας να αλλάζουν δυναμικά το μέλλον – όλα σε μια οθόνη, καθώς παίζετε! 

Κύρια χαρακτηριστικά

Ένας φόρος τιμής προς τα κλασικά JRPGs – Εμπνευσμένο από διαχρονικά JRPGs όπως τα Chrono Trigger, Final Fantasy VI, Valkyrie Profile, καθώς και μοντέρνα κλασικά όπως τα Bravely Default και Persona 5, στο Cris Tales θα γνωρίσετε και θα συναντήσετε έναν μοναδικό αριθμό από συντρόφους, θα αντιμετωπίσετε μυριάδες εχθρών και θα ταξιδέψετε σε έναν εκτενή κόσμο.

Βιώστε το Παρελθόν, το Παρόν και το Μέλλον ταυτόχρονα – Ρίξτε ματιές στο παρελθόν και αποκτήστε γνώση από αυτό, αποφασίστε ποιες ενέργειες θα κάνετε στο παρόν και αλλάξτε τον ρου του μέλλοντος με τρόπους που θα ανασχηματίζουν δυναμικά τον κόσμο ανάλογα με τις επιλογές που θα κάνετε.

Στρατηγικό Turn-Based σύστημα μάχης – Στείλτε τους εχθρούς σας στο παρελθόν ή στο μέλλον, συγχρονίστε τις επιθέσεις σας για ενισχυμένες ομαδικές ικανότητες και μάθετε τέλεια τον συγχρονισμό επίθεσης και άμυνας για να ξεπεράσετε τα όρια της ομάδας σας.

Αποκαλύψτε μια συναρπαστική ιστορία και υπέροχους χαρακτήρες – Το σχέδιο της Αυτοκράτειρας για να καταστρέψει τον κόσμο είναι πολύπλοκο και πολυ-επίπεδο. Χρησιμοποιήστε το μυαλό σας και στρατολογήστε πανίσχυρους συμμάχους από όλο τον κόσμο για να ξεμπλέξετε τον ιστό της και να φτάσετε στο Πραγματικό Τέλος αυτής της μαγευτικής ιστορίας.

Ανακαλύψτε έναν Όμορφο Κόσμο – Ανεβείτε στο αερόπλοιο ή τη βάρκα σας και ταξιδέψτε σε έναν όμορφο, σχεδιασμένο στο χέρι, 2D παραμυθένιο κόσμο. Από το λαμπερό βασίλειο του Crystallis  μέχρι τις φτωχογειτονιές της St. Clarity, ανακαλύψτε μοναδικές τοποθεσίες, των οποίων θα ορίσετε το μέλλον. 


Σχετικά προϊόντα

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες