Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

VAMPIRE THE MASQUERADE: SWANSONG (με pre-order bonus) (Nintendo Switch)

Τιμή: 42,20€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή
Κωδικός προϊόντος: 6093809

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ!!

Τι θα γινόταν αν τα βαμπίρ ήταν αληθινά;
Τι θα γινόταν αν ζούσαν κρυμμένα ανάμεσά μας με δίψα για αίμα , έτοιμα να βρουν και να αρπάξουν ότι βρουν μπροστά τους, εγκλωβισμένα σε ένα ατελείωτο παιχνίδι επιθυμίας, συνωμοσίας και προδοσίας; Κι αν εσείς ένα από αυτά ; 

Στο Vampire: The Masquerade - Swansong, θα γίνετε εσείς το βαμπιρ σε έναν κόσμο όπου οι γραμμές μεταξύ του πραγματικού και του υπερφυσικού είναι πάντα ασαφείς. 

ΕΝΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ 
H Χέιζελ Άιβερσεν, ο Κύκνος, είναι ο η νέα πριγκίπισσα της Καμαρίλας στην Βοστώνη. 
Ένα σιδερένιο χέρι μέσα σε ένα βελούδινο γάντι που σκοπεύει να αυξήσει τη δύναμή της και να ενισχύσει τη Μεταμφίεση, τον βαμπιρικό νόμο που έχει σχεδιαστεί για να εξασφαλίσει ότι οι άνθρωποι δεν θα μάθουν ποτέ για το είδος της.

Ωστόσο, ακόμα και τα καλύτερα σχέδια συχνά διαλύονται. 
Οι φήμες για προδοσία, οι δολοφονίες και οι μάχες εξουσίας έχουν έρθει σε πρώτο πλάνο φτάνουν σε πυρετό, 
Πρέπει να ξεκινήσετε το δικό σας αγώνα χωρίς να το καταλάβει κανείς για να προστατεύσετε την αίρεση σας σε μια ξέφρενη περιπέτεια καθώς η πόλη της Βοστώνης βυθίζεται στο χάος. 

ΠΑΙΞΤΕ ΜΕ 3 ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ 

Παίξτε με 3 βαμπίρ, το καθένα άνω των εκατό ετών. 
Οι αλληλένδετες μοίρες τους, οι διαφορετικές απόψεις τους και οι μοναδικές τους ικανότητες να διαχωρίζουν την αλήθεια από το ψέμα θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση στο ποιο βαμπιρ να διαλέξετε. 
Κάθε χαρακτήρας έχει τους δικούς του κλάδους βαμπίρ που μπορούν να αναβαθμιστούν ώστε να ταιριάζουν στην προσέγγιση που προτιμάτε. Θα διαλέξετε, εκφοβισμό, αποπλάνηση ή μυστικότητα; 
Είναι δική σας απόφαση, με την προϋπόθεση ότι μπορείτε να κρατήσετε μακριά την πείνα σας για αίμα.

GAMEPLAY ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ 

Με μοναδική προσέγγιση στο παιχνίδι, το Swansong δίνει έμφαση στη συνέπεια. Αναλύστε προσεκτικά κάθε κατάσταση, τις επιλογές που κάνετε κατά τη διάρκεια της έρευνας τις κοινωνικές σας αλληλεπιδράσεις με διάφορους χαρακτήρες που μπορεί να έχουν μόνιμο αντίκτυπο στη μοίρα της ζωής των ηρώων σας αλλά και στη μοίρα της Καμαρίλας της Βοστώνης.


ΠΡΟ-ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 

Προ-παραγγείλτε σήμερα το VAMPIRE THE MASQUERADE : SWANSONG και θα λάβετε στην ημερομηνία κυκλοφορίας τους παιχνιδιού 2 μοναδικά δώρα
Το επίσημο soundtrack του παιχνιδιού σε βινύλιο
Και το Alternate Outfits Pack DLC (ψηφιακό)

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες