Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Alone In The Dark (PC)

Τιμή: 14,85€8,85€

Μη διαθέσιμο
Κωδικός προϊόντος: 321595

Η αποκάλυψη ενός καλά κρυμμένου μυστικού απειλεί να προκαλέσει χάος σε ολόκληρο τον πλανήτη. Η αλήθεια έρχεται στην επιφάνεια και ο ερευνητής Edward Carnby βρίσκεται αντιμέτωπος με έναν πραγματικό εφιάλτη καθώς είναι μπλεγμένος στο μάτι του κυκλώνα! Η Νέα Υόρκη δεν θα είναι ίδια ποτέ ξανά!

Με φόντο το γνωστό σε όλους Central Park της Νέας Υόρκης το οποίο έχει σχεδιαστεί με κάθε λεπτομέρεια και με τη βοήθεια χιλιάδων φωτογραφιών, ο νέος τίτλος της δημοφιλούς σειράς Alone In The Dark σας προκαλεί να ζήσετε μια ανεπανάληπτη μεταφυσική περιπέτεια γεμάτη ένταση και τρόμο.

Βασισμένοι στο στύλ των σύγχρονων υπερπαραγωγών της τηλεόρασης, οι σχεδιαστές του παιχνιδιού εμπνεύστηκαν έναν μοναδικο τρόπο αφήγησης χωρίζοντας την ιστορία σε κεφάλαια που κορυφώνουν την ένταση και σας καθηλώνουν προσφέροντάς σας ανεπανάληπτες στιγμές αγωνίας.

Ο σαγηνευτικός κόσμος του Alone In The Dark κατασκευασμένος με τη χρήση επαναστατικής τεχνολογίας δίνει μια νέα διάσταση στην αλληλεπίδραση του παίκτη με το περιβάλλον του ενώ τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στο gameplay θα σας εντυπωσιάσουν με την καινοτομία τους.

Παίκτες: 1

Περιοχή DVD: PAL (PS2, PS3, XBOX 360, Wii) / Universal (PC)

Rating: 18+

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες