Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Battlefield: Bad Company 2 - Origin CD Key (κωδικός μόνο) (PC)

από 31 αξιολογήσεις

Τιμή: 14,98€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή
Κωδικός προϊόντος: 6010580

Το παιχνίδι είναι σε ψηφιακή μορφή (κωδικό) και ενεργοποιείται μόνο μέσω της εφαρμογής Origin .

Το παιχνίδι της DICE αποτελεί την συνέχεια του εξαιρετικού Battlefield: Bad Company που είχε προκαλέσει αίσθηση όταν κυκλοφόρησε, κυρίως λόγω του απολαυστικού multiplayer mode που διέθετε και της πολυδιαφημισμένης Frostbite Engine, υπεύθυνη για την καταστροφική επίπτωση των όπλων σας στο περιβάλλον.

Αυτή την φορά όμως έχει δοθεί και λίγη παραπάνω προσοχή στο παιχνίδι εκστρατείας, όπου το dream team του πρώτου μέρους επιστρέφει για να σώσει τον κόσμο από τους Ρώσους (συνήθεις ύποπτοι) προκειμένου να μην χρησιμοποιήσουν ένα όπλο μαζικής καταστροφής Το σενάριο προφανώς και δε χρίζει πρωτοτυπίας αλλά είναι μία τέλεια αφορμή για να ανατινάξετε οτιδήποτε βρεθεί στο δρόμο σας και να απολαύσετε τις ατάκες των ηρώων. Σε αντίθεση με το πρώτο παιχνίδι, οι περιοχές που θα επισκεφθείτε δεν είναι τόσο αχανείς και τα objectives σας οδηγούν κατευθείαν στη δράση, χωρίς να περιπλανείστε άσκοπα στο χάρτη, γεγονός που προσθέτει αρκετά στο ρυθμό του παιχνιδιού.

Το μονό παιχνίδι τελειώνει όμως σε διάρκεια περίπου έξι ωρών και τότε έρχεται η ώρα να ασχοληθείτε με την ουσία του Battlefield: Bad Company 2, που δεν είναι άλλη από το παιχνίδι για πολλούς παίκτες. Εδώ, οι δημιουργοί διαπρέπουν με τη δουλειά που έχουν κάνει. ‘Έτσι, προσφέρονται οχτώ τεράστιοι χάρτες για αναμετρήσεις, καθώς και 15 οχήματα παντός τύπου ανάμεσα από 46 όπλα με τις αναβαθμίσεις τους.

Οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν την κλάση που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ τους ανάμεσα από Assault, Engineer, Medic και Recon, που φυσικά καθώς ανεβαίνουν levels, θα ξεκλειδώνουν και παραπάνω ειδικές ικανότητες(perks) για τον χαρακτήρα τους.

Στην συνέχεια, θα είναι σε θέση να επιδοθούν σε μάχες μεταξύ τους μέσω του μοναδικού mode που υποστηρίζεται μέχρι στιγμής, του Rush. Όσοι είχαν ασχοληθεί παλαιότερα με κάποιον τίτλο της σειράς θα ξέρουν πάνω κάτω τι να περιμένουν. Έτσι, οι δύο ομάδες χωρίζονται σε Attackers και Defenders, με τους πρώτους να προσπαθούν να ανατινάξουν κομβικούς στόχους στη βάση των αντιπάλων και τους δεύτερους να αμύνονται με κάθε τρόπο τα προαναφερθέντα σημεία. Το σημαντικό είναι ότι η δράση μεταφέρεται κατά αυτό τον τρόπο σε πολλές διαφορετικές τοποθεσίες στο χάρτη και έτσι υπάρχει πάντα ποικιλία στον τρόπο προσέγγισης του εχθρού.

Στην παραπάνω επίτευξη πολυποίκιλου gameplay, συμβάλει καθοριστικά και το επίπεδο καταστροφής που είναι δυνατόν να προκαλέσουν οι παίκτες(κάτι που «συνέβαινε και στο αρχικό Battlefield: Bad Company), ένα στοιχείο που έχει βελτιωθεί αρκετά. Πλέον είναι σχεδόν σίγουρο ότι είστε σε θέση να κατεδαφίσετε ακόμη και ολόκληρο κτίριο μέχρι τα θεμέλια του και να αποκαλύψετε σε κοινή θέα το «κουτί» που πρέπει να ανατινάξετε ή να ξεφορτωθείτε με μία χειροβομβίδα στο κατάλληλο σημείο τον αντίπαλο που έχει αράξει με το sniper…

Για να γίνει ενεργοποίηση του παιχνιδιού πρέπει να έχετε το πρόγραμμα Origin.
Σε περίπτωση που δεν το έχετε, πρέπει να πάτε στην ιστοσελίδα: https://www.origin.com/
Από εκεί θα κατεβάσετε την εφαρμογη Origin, κάνοντας κλικ εκεί που γράφει “Download” στα αριστερά.
Όταν το αρχείο κατέβει ακολουθείτε κανονικά τα βήματα εγκατάστασης.

Εάν δεν έχετε, υπάρχουν 2 τρόποι για να δημιουργήσετε 1) Aφού έχετε εγκαταστήσει και τρέξει την εφαρμογή Origin, πρέπει να πατήσετε "Create An Account" και να συμπληρώσετε τα απαραίτητα κουτάκια. 2) Να πάτε στην ιστοσελιδα https://www.origin.com/ και να πατήσετε "register" κάτω αριστερά. Μετά απλά συμπληρώνετε τα κουτάκια.
Αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία που ζητάει η εταιρία και η διαδικασία για την δημιουργία λογαριασμού, πρέπει να μπείτε στο e-mail που δηλώσατε και να πατήσετε στο link για να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας.

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό πρέπει απλά να κάνετε Log in

Αφού μπείτε με τον λογαριασμό σας, το μόνο που μένει είναι να προσθέσετε παιχνίδια.
Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να πατήσετε πάνω αριστερά που γράφει “Origin” και μετά “Redeem Product Code”. Γράφετε τον κωδικό που παραλάβατε, κάνετε κλικ επόμενο μέχρι να τελειώσει η διαδικασία και το παιχνίδι μπαίνει στην καρτέλα "My Game Library”.
Συνήθως το κατέβασμα του παιχνιδιού ξεκινάει αυτόματα, εαν δεν ξεκινήσει αυτόματα, πρέπει να πάτε στην καρτέλα "My Game Library”, να κάνετε δεξί κλικ στο παιχνιδι και να πατήσετε στην επιλογή "Download”.
Όταν κατέβει το παιχνίδι, είναι έτοιμο για χρήση.
Σε περίπτωση που χάσετε τον λογαριασμό σας, το κατάστημα μας δεν φέρει καμία ευθύνη.

Παίκτες: 1-24

Περιοχή DVD: PAL

Rating: 16+

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες