Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Razer TARTARUS PRO ANALOG - 32 Keys Optical Gaming Keypad

Τιμή: 138,90€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή (*)
(*) Το προϊον βρίσκεται στην αποθήκη μας και μεσολαβούν μία με δύο εργάσιμες για να αποσταλεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, καθώς και για την παραλαβή του από το κατάστημά μας.
Κωδικός προϊόντος: 6076982

ΑΠΕΙΡΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ

Πάρτε τον έλεγχο του παιχνιδιού σας με το Razer Tartarus Pro, το Gaming Keypad που δεν θα αφήσει ποτέ να ξεφύγει η νίκη από το χέρι σας. Με 32 προγραμματιζόμενα πλήκτρα, έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

RAZER ANALOG OPTICAL SWITCH

Ενώ τα περισσότερα Gaming Keypads και Keyboards δέχονται μια μοναδική εντολή όταν πιέζουν ένα πλήκτρο, το Razer Tartarus Pro είναι εξοπλισμένο με οπτικούς αναλογικούς διακόπτες της Razer, οι οποίοι μπορούν να καταχωρήσουν πάνω από μία εντολή εισόδου ανάλογα με το πόσο πατάτε. Αυτό επιτρέπει μια πιο μετρημένη και διαφοροποιημένη μορφή ελέγχου.
Για παράδειγμα, μισή πίεση θα προκαλέσει το χαρακτήρα σας να περπατήσει, ενώ ένα πλήρες πάτημα θα τους δώσει εντολή να τρέξει, παρόμοιος τρόπος λειτουργίας με τον οποίο μπορείτε να μετακινήσετε τον χαρακτήρα σας χρησιμοποιώντας αναλογικά αντίχειρα σε ελεγκτή.

ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ

Είτε προτιμάτε τις ελαφριές βρύσες είτε τις πλήρεις, εσκεμμένες πληκτρολογήσεις που βρίσκονται στο κάτω μέρος, προσαρμόστε την ενεργοποίηση του πληκτρολογίου του παιχνιδιού ώστε να είναι τόσο ευαίσθητη είτε σαν στερεά και σκόπιμη όσο θέλετε.

DUAL-FUNCTION KEYS

Το Razer Tartarus Pro είναι εξοπλισμένο με οπτικούς αναλογικούς διακόπτες της Razer, οι οποίοι μπορούν να καταχωρήσουν πάνω από μία εντολή εισόδου ανάλογα με το πόσο πατάτε. Αυτό επιτρέπει μια πιο μετρημένη και διαφοροποιημένη μορφή ελέγχου. Το ελαφρύ πάτημα, κάνει μία λειτουργία, ενώ το πλήρες κάνει κάποια άλλη.

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες