Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Tandem: A Tale of Shadows (Nintendo Switch)

Τιμή: 23,80€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή
Κωδικός προϊόντος: 6093098

Το Tandem: A Tale of Shadows επαναπροσδιορίζει το είδος των puzzle platform games με το ξεχωριστό του gameplay και την εξαιρετική αισθητική του. Το παιχνίδι ακολουθεί την επίμονη, 10χρονη Emma, και ένα μυστηριώδες αρκουδάκι που ονομάζεται Fenton, καθώς προσπαθούν να λύσουν τη μυστηριώδη εξαφάνιση του γιου ενός διάσημου μάγου, του Thomas Kane. Εξερευνήστε την εγκαταλειμμένη έπαυλη του Kane και χρησιμοποιήστε το φως και τις σκιές για να καθοδηγήσετε την Emma και το ενδιαφέρον αρκουδάκι στην εύρεση του Thomas Kane.  

Με πάνω από 40 γρίφους, θα αντιμετωπίσετε μια ποικιλία εμποδίων στη διαδρομή σας. Η Emma και ο Fenton πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους χρησιμοποιώντας τις ξεχωριστές ικανότητές τους. Θα χρειαστεί να εξαρτηθούν ο ένας από τον άλλον για να βγάλουν συμπεράσματα στις έρευνές τους, καθώς είναι εξίσου το πρόβλημα αλλά και η λύση του! Με δεκάδες μηχανισμούς, απολαύστε μια μεγάλη ποικιλία gameplay που αναμειγνύει τους γρίφους με τη διασκεδαστική δράση των platform games σε 48 επίπεδα.

Ελέγχοντας δύο χαρακτήρες, καθένας από τους οποίους έχει τη δική του προσωπικότητα και χαρακτηριστικά, οι παίκτες πρέπει να εναλλάσσονται μεταξύ τους: στην Emma και στον Fenton σε δύο διαστάσεις (κάθετη και πλαϊνή απεικόνιση). Χρησιμοποιήστε το φως και τις σκιές για να λύσετε γρίφους σε ένα λεπτομερές περιβάλλον Βικτωριανής εποχής!

Το Tandem απαρτίζεται από 5 διαφορετικούς κόσμους που κόβουν την ανάσα, καθένας από τους οποίους προσφέρει ανάμεσα σε 9 και σε 11 επίπεδα. Στο εσωτερικό της Βικτωριανής έπαυλης του 19ου αιώνα, η Emma και ο Fenton θα εξερευνήσουν και θα προοδεύσουν στους 5 λαμπερούς και ανατριχιαστικούς κόσμους. Κάθε νέο σύμπαν έχει τις δικές του ξεχωριστές προκλήσεις και φυλάσσεται από ένα επιβλητικό boss. Σε κάθε κόσμο υπάρχουν 3 ή 4 μυστικά δωμάτια και το κάθε περιβάλλον προσφέρει ένα πλούσιο, ποικίλο και λεπτομερή κόσμο.  

Βασικά Χαρακτηριστικά  
 Εντυπωσιακή καλλιτεχνική διεύθυνση – Η καλλιτεχνική διεύθυνση του παιχνιδιού παίζει με τη σημασία του φωτός και των σκιών, προκαλώντας την ατμόσφαιρα θαυμασμού της παιδικότητας. Το στυλ των γραφικών είναι ολοκληρωτικά 3D, κάτι που προσφέρει έναν οπτικό πλούτο στο παιχνίδι.
 Puzzle Platform Game – Λύστε πάνω από 40 γρίφους και ξεπεράστε εμπόδια για να ξεδιπλώσετε το μυστήριο της εξαφάνισης του Thomas Kane. Ανακαλύψτε παιχνιδιάρικους και τρομακτικούς κόσμους που παίρνουν έμπνευση από τον Tim Burton και την αρχιτεκτονική της Βικτωριανής εποχής.
 Διπλό gameplay – Αλλάξτε οπτική ανάμεσα στην Emma και στο αρκουδάκι της, τον Fenton. Χρησιμοποιώντας τις ξεχωριστές ικανότητες και την οπτική τους γωνία, αλλάξτε μεταξύ της κάθετης απεικόνισης της Emma και της πλαϊνής του Fenton.
 Περιπέτεια που καθοδηγείται από την αφήγηση – Εξερευνήστε πέντε διαφορετικά σύμπαντα που κόβουν την ανάσα, με 18 μυστικά δωμάτια και πάνω από 12 ώρες διάρκεια. Οι παίκτες καλούνται να ανακαλύψουν δημιουργικές και περίτεχνες cutscenes.
 Διαμετρικά αντίθετοι μηχανισμοί – Σπρώξτε ή τραβήξτε αντικείμενα για να δημιουργήσετε σκιές. Χρησιμοποιήστε συναγερμούς και παγίδες προς όφελός σας. Το Tandem προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία αλληλεπιδραστικών στοιχείων για να πειραματιστεί ο παίκτης.

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες