Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Sunnylife Παιδική Τσάντα πλάτης Neoprene Backpack Surfing Dino - Multi S1VBAKSU

Τιμή: 24,30€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή (*)
(*) Το προϊον βρίσκεται στην αποθήκη μας και μεσολαβούν μία με δύο εργάσιμες για να αποσταλεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, καθώς και για την παραλαβή του από το κατάστημά μας.
Κωδικός προϊόντος: 6113710

Δεν θα ξεχάσει ποτέ πια τα πράγματά του στην παραλία αφού το μικρό σας θα τα έχει όλα νοικοκυρεμένα σε αυτό το όμορφο backpack της Sunnylife.
Παιδική Τσάντα θαλάσσης Neoprene Backpack Surfing Dino - Multi S1VBAKSU Το απόλυτο αξεσουάρ παραλίας είναι εδώ! Τα προϊόντα της Sunnylife ξυπνούν αναμνήσεις διακοπών και σας εξοπλίζουν είτε βρίσκεστε σε μια αμμουδερή τροπική παραλία είτε είστε στο κλιματιζόμενο καθιστικό σας! Δεν θα ξεχάσει ποτέ πια τα πράγματά του στην παραλία αφού το μικρό σας θα τα έχει όλα νοικοκυρεμένα σε αυτό το όμορφο backpack της Sunnylife. Κατασκευασμένη από 100% neoprene, είναι αδιάβροχο και ελαφρύ. Ξεχωρίζει γιατί: kατασκευασμένο από polyester, νεοπρένιο & EPE διαστάσεις 30 x 25 x 10 εκατοστά μέγιστο βάρος 4 κιλά κατάλληλο για ηλικίες 2 και άνω ροζ με μοτίβο έναν χαριτωμένο δεινόσαυρο ελαφρύ και φιλικό στο δέρμα

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες