Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

NSW Figment 1+2

Τιμή: 42,90€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή
Κωδικός προϊόντος: 6128918

Figment 1

Μια περιπέτεια δράσης που διαδραματίζεται στα βάθη του ανθρώπινου μυαλού... Καλώς ήρθατε στον κόσμο του Figment. Ένας παράξενος και σουρεαλιστικός κόσμος, ένας τόπος γεμάτος με τις βαθύτερες σκέψεις, τις ορμές και τις αναμνήσεις μας, που κατοικείται από τις πολλές φωνές που ακούμε στο κεφάλι μας.

Figment 2

Το Creed Valley είναι ένα παιχνίδι δράσης και περιπέτειας που διαδραματίζεται στο ανθρώπινο μυαλό. Οι εφιάλτες σκορπούν χάος και οι εχθροί έχουν κατακλύσει τα κάποτε ειρηνικά εδάφη. Ακολουθήστε τον Dusty, το θάρρος του μυαλού, καθώς περνάτε μέσα από γρίφους, μουσικές μάχες με αφεντικά και μοναδικά περιβάλλοντα. Αντιμετωπίστε τους φόβους σας κατά μέτωπο.

Χαρακτηριστικά:

  • Ένα ιδιόρρυθμο σύμπαν σχεδιασμένο με το χέρι: Γνωρίστε πώς οι παραδοσιακά ζωγραφισμένες με το χέρι πινελιές ζωντανεύουν σε έναν κόσμο γεμάτο σουρεαλιστική τέχνη, πολύχρωμες εικονογραφήσεις και γοητευτικούς χαρακτήρες. Γνωρίστε τα μοναδικά artstyles των χαρούμενων Freedom Isles, της λαμπερής Clockwork Town και των δυσοίωνων Pathways.
  • Ένας ζωντανός, ρυθμικός κόσμος: Συνομιλήστε με τις διαρκώς μεταβαλλόμενες απόψεις του The Mind και συντονιστείτε με το ρυθμό του κόσμου.
  • Απολαύστε μια πλήρη παρτιτούρα μουσικής απόδοσης: Η μουσική αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του Figment. Εξερευνήστε ένα ρυθμικό περιβάλλον γεμάτο δέντρα με τρομπέτες, σπίτια με πιάνο και εχθρούς που τραγουδούν και ανακαλύψτε πώς οι ενέργειές σας επηρεάζουν αυτό το μουσικό σύμπαν και το δυναμικό soundtrack του.
  • Τρέξτε το μυαλό σας, ακονίστε το σπαθί σας: Αποδείξτε τη διανοητική και σωματική σας δύναμη μέσα από παζλ και μάχες που σπαταλούν το μυαλό και είναι χρονισμένες με το soundtrack.
  • Μουσικές αναμετρήσεις: Οι εφιάλτες έχουν τα δικά τους θεματικά τραγούδια, φωτίζοντας τον λόγο για τον οποίο εμφανίστηκαν. Αποφύγετε και πηδήξτε καθώς σας κοροϊδεύουν.
  • Ένα μυαλό, δύο προοπτικές: Εξερευνήστε τις δύο θεμελιώδεις καταστάσεις του Νου: Ανοιχτόμυαλος και Κλειστόμυαλος. Αλλάξτε μεταξύ των καταστάσεων και προσαρμοστείτε στο μεταβαλλόμενο περιβάλλον για να προχωρήσετε μπροστά.

Rating: 12

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες