Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Tellur Cozy Laptop Bag Ευρύχωρη Τσάντα μεταφοράς ώμου/χειρός υψηλής αντοχής για laptop έως 15,6" – Black (TLL611312)

Τιμή: 14,30€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή (*)
(*) Το προϊον βρίσκεται στην αποθήκη μας και μεσολαβούν μία με δύο εργάσιμες για να αποσταλεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, καθώς και για την παραλαβή του από το κατάστημά μας.
Κωδικός προϊόντος: 6131805

Η Tellur σας παρουσιάζει το "Cozy" μια πρακτική τσάντα μεταφοράς ώμου/χειρός με μαλακό εσωτερικό και ανθεκτικό εξωτερικό. Μπορεί να φιλοξενήσει με ασφάλεια έναν φορητό υπολογιστή με διαγώνιο έως 15,6"

Tellur ευρύχωρη τσάντα μεταφοράς ώμου/χειρός υψηλής αντοχής, με χώρο αποθηκευσης για laptop έως 15,6" Η Tellur σας παρουσιάζει το "Cozy" μια πρακτική τσάντα μεταφοράς ώμου/χειρός με μαλακό εσωτερικό και ανθεκτικό εξωτερικό. Μπορεί να φιλοξενήσει με ασφάλεια έναν φορητό υπολογιστή με διαγώνιο έως 15,6". Είναι αρκετά ευρύχωρη για να χωρέσει όλα τα περιφερειακά που χρειάζεστε και το εύκολο στο καθάρισμα υλικό της σημαίνει, ότι η τσάντα σας θα μοιάζει πάντα σαν καινούργια. Επιπλέον, οι ρυθμιζόμενοι ιμάντες επιτρέπουν την άνετη μεταφορά ακόμα και με μεγάλο φορτίο. Το "Cozy" είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε χρήστη φορητού υπολογιστή εν κινήσει. Υλικό: Πολυεστέρας

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες