Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Maxlife Home Office Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι MXHM-02 σε μαύρο χρώμα (800/1000/1600 DPI)

Τιμή: 7,80€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή (*)
(*) Το προϊον βρίσκεται στην αποθήκη μας και μεσολαβούν μία με δύο εργάσιμες για να αποσταλεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, καθώς και για την παραλαβή του από το κατάστημά μας.
Κωδικός προϊόντος: 6132476

Ασύρματο οπτικό ποντίκι 6 πλήκτρων περιλαμβανομένης ροδέλας ακριβούς πλοήγησης. Άνετη εργασία, με μικρές διαστάσεις, ασύρματη τεχνολογία, πλαϊνά πλήκτρα περιήγησης και ρύθμιση ανάλυσης DPI με το πάτημα ενός πλήκτρου.

Maxlife Home Office Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι MXHM-02 σε μαύρο χρώμα (800/1000/1600 DPI) Ασύρματο οπτικό ποντίκι 6 πλήκτρων περιλαμβανομένης ροδέλας ακριβούς πλοήγησης. Άνετη εργασία, με μικρές διαστάσεις, ασύρματη τεχνολογία, πλαϊνά πλήκτρα περιήγησης και ρύθμιση ανάλυσης DPI με το πάτημα ενός πλήκτρου. Το ασύρματο ποντίκι Maxlife MXHM-02 είναι εργονομικά σχεδιασμένο ώστε να ταιριάζει σε κάθε χέρι και να κάνει όσο πιο ευχάριστη τη χρήση του υπολογιστή. Η σύνδεση στον υπολογιστή γίνεται μέσω ενός μικροσκοπικού ασύρματου δέκτη για μεγαλύτερη ευελιξία στην κίνηση, χωρίς να μπλέκεις με περιττά καλώδια. Είναι οπτικής τεχνολογίας και διαθέτει 3 επιλογές DPI 800/1200/1600 για ακρίβεια κινήσεων, ενώ ο εύχρηστος τροχός κύλισης θα σε διευκολύνει κατά την πλοήγησή σου σε ιστοσελίδες, κείμενα και φύλλα εργασίας.

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες