Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

The Sims 2: Pets - CD Key (Κωδικός μόνο) (PC)

από 7 αξιολογήσεις

Τιμή: 24,40€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή
Κωδικός προϊόντος: 84295

Το παιχνίδι είναι σε ψηφιακή μορφή (κωδικό) και ενεργοποιείται μόνο μέσω της εφαρμογής Steam .

H προσθήκη ενός νεόυ φίλου εγκυάται οτι θα πλουτίσει την καθημερινή ζωή των Sims σας! Δέν μπορείτε απλά και μόνο να επιλέξετε μέσα απο δεκάδες υπάρχοντα είδη αλλά και να σχεδιάσετε προσωπικά το νέο σας φίλο με την επιλογή Create-a-Pet. Σας δίνετε έτσι η δυνατότητα να δημιουργήσετε το ιδανικό κατοικίδιο επιλέγοντας το σχήμα του σώματός του, τα ιδιαίτερα γνωρίσματα, ακόμη και την προσωπικότητά του. Με τόσα πολλά διαφορετικά ζώα για να διαλέξετε δεν μπορείτε να φανταστείτε τί απροσδόκητες εμπειρίες θα προκύψουν!
 
Μπορείτε επίσης να διδάξετε νέα κόλπα στο ζωάκι σας, να τα πάρετε μαζί σας για μια βόλτα στο πάρκο, να τα ντύσετε με ειδικά αξεσουάρ ή και να τους δώσετε μια δουλειά. Όπως και στην πραγματικότητα, το κατοικίδιο των Sims σας απαιτεί φροντίδα και εκπαίδευση. Μια παραμελημένη γάτα που έχει έντονη την επιθυμία να γρατσουνάει, ίσως γδάρει τον καινούριο σας καναπέ αν δεν είστε προσεκτικοί και το να αφήσετε τον σκύλο σας χωρίς επιτήρηση κοντά σε ένα πρόσφατα φυτευμένο παρτέρι λουλουδιών πιθανότατα δεν θα σας βγεί σε καλό!
 
Το νέο αυτό expansion pack για το The Sims 2 επεκτείνει τις επιλογές του παιχνιδιού και προσφέρει μια νέα εμπειρία τόσο για εσάς όσο και για τους αγαπητούς σας Sims χαρίζοντάς σας ακόμα περισσότερες στιγμές χαράς και διασκέδασης !

Παίκτες: 1

Περιοχή DVD: PAL

Rating: 7+

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες