Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Bloodrayne (CD Μονο) (PS2)

Μεταχειρισμένο: 14,80€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή
Κωδικός προϊόντος: 13692

Είστε η Bloodrayne μια πανέμορφη, αισθησιακή, καλογυμνασμένη και δυνατή πράκτορας που τυχαίνει να είναι βαμπίρ, κατά το ήμισυ.
Η οπτική τρίτου προσώπου του παιχνιδιού θυμίζει πολλούς γνωστούς τίτλους του χώρου δίνοντας μια γνώριμη αίσθηση στον παίκτη, συνδυασμένη αρμονικά με τις καινοτομίες το τίτλου.

Στα χρόνια που μεσολαβούν ανάμεσα στους δύο Παγκοσμίους Πολέμους, η πράκτορας Bloodrayne, δουλεύει για μια κρυφή αδελφότητα που σκοπό της έχει να εξαλείψει την απειλή υπερφυσικών πλασμάτων. Δύο αποστολές με ένα χρονικό διάστημα 5 χρόνων μεταξύ τους, αποδεικνύονται αλληλένδετες με το ίδιο άνθρωπο. Για πολλά χρόνια ο άνθρωπος αυτός προσπαθεί να βρει πανίσχυρα απόκρυφα λείψανα που θα οδηγήσουν την Ναζιστική Γερμανία στην Κυριαρχία του κόσμου. Η πράκτορας Bloodrayne πρέπει να έρθει αντιμέτωπη με τον προσωπικό στρατό αυτού του ανθρώπου προκειμένου να τον σταματήσει και να τον αποτρέψει από το να ελευθερώσει φρικιαστικά πλάσματα στη Γη.
Μεταφέροντας τη μάχη σε διάφορες τοποθεσίες του πλανήτη από μυστικούς ναούς στην Αργεντινή μέχρι σε καθεδρικούς ναούς της Γερμανίας γεμάτους με βαμπίρ η Bloodrayne, με την άπαιχτη τεχνική της και τα εντυπωσιακά όπλα της – που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων οπλοπολυβόλα της εποχής αλλά και κοφτερές ασημένιες λεπίδες – τον υπερβολικό - αλλά δεν μας ενοχλεί!- αισθησιασμό της και την δεύτερη φύση της που της επιτρέπει να ρουφάει αίμα από τους αντιπάλους της και να μπαίνει σε μια φάση μανίας που λέγεται Bloodlust σας καλεί κοντά της για να την βοηθήσετε. Μπορείτε ν’ αντισταθείτε;  

Παίκτες: 1

Περιοχή DVD: PAL

Rating: 15+

Σχετικά προϊόντα

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες