Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Beach Spikers (Virtua Beach Volleyball) (GAMECUBE)

Μεταχειρισμένο: 24,90€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή
Κωδικός προϊόντος: 247093

 Ο χειρισμός είναι πολύ απλός και εύκολος έτσι ώστε οι παίχτες να επικεντρωθούν στη στρατηγική και στους τρόπους να κερδίζουν τους αντιπάλους τους, παρά να ανησυχούν για το πως θα κινήσουν τους χαρακτήρες τους για να κάνουν αυτό που θέλουν. Το Beach Spikers κινείται στα ίδια μοτίβα όπως και άλλοι αθλητικού τύπου "Virtua" τίτλοι της Sega, έτσι ο χρήστης μπορεί να ξεκλειδώσει τα διάφορα κρυμμένα στάδια και τα κοστούμια κατα την διάρκεια του παιχνιδιού.
 Ο απλός τύπος arcade πρωταθλημάτων,αποτελείται από πρωταθλήματα 8 ομάδων. Και μπορεί να παιχτεί είτε σαν Team Play ή Match Play mode ή και ακόμη σαν οriginal ή Arcade στυλ.
 Στο world tour mode το παιχνίδι σας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσετε την προσωπική ομάδα σας (Δηλαδή διμιουργείτε δικού σας παίκτες,ονόματα παιχτών,και εμφανίσεις) και να ηγηθείτε μέσω του world tour mode. Η επιτυχία στο world tour mode σας ανταμείβει με attribute points με τα οποία μπορείτε να προσθέσετε διαφορετικές δυνατότητες στους χαρακτήρες σας,έτσι ώστε τελικά για να δημιουργήσετε μια κορυφαία ομάδα.Την ομάδα που δημιουργείτε μπορείτε επίσης να την χρησιμοποιησετε στους άλλους τύπος παιχνιδιού, όπως στο arcade mode.

Παίκτες: Single player, multiplayer

Περιοχή DVD: PAL

Rating: Everyone (E)

Σχετικά προϊόντα

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες