Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Robert Ludlum's The Bourne Conspiracy (PS3)

από 3 αξιολογήσεις
Κωδικός προϊόντος: 335499

Η πολυεπιτυχημένη σειρά μυθιστορημάτων του Robert Ludlum αλλά και οι κινηματογραφικές τους μεταφορές έχουν μαγέψει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Τώρα, για πρώτη φορά, έχετε την ευκαιρία να πάρετε το ρόλο του Jason Bourne μέσα από έναν τίτλο που εισέρχεται βαθύτερα από ποτέ στον μυστηριώδη κόσμο της κατασκοπίας.


Όταν μια ομάδα ψαράδων μαζεύουν το σώμα σας από την Μεσόγειο Θάλασσα ανακαλύπτετε ότι δεν έχετε κανένα στοιχείο για την ταυτότητά σας. Ένας κρυμμένος τραπεζικός λογαριασμός σας οδηγεί στη Ζυρίχη όπου σύντομα συνειδητοποιείτε πως μια κυβερνητική οργάνωση σας θέλει νεκρό.

Βυθιστείτε στον σκιώδη κόσμο του The Bourne Conspiracy όπου πυροβόλα όπλα, εξελιγμένες πολεμικές τέχνες ή ακόμη και το περιβάλλον γύρω σας βρίσκονται στη διάθεση σας για να εξουδετερώσετε τις απειλές που παρουσιάζονται στο δρόμο σας καθώς αναζητάτε την αλήθεια για το παρελθόν και το μέλλον σας.

Γευτείτε πραγματικά γραφικά νέας γενιάς με υψηλή ευκρίνεια και τρομακτική λεπτομέρεια που συνθέτουν μια φαντασμαγορική περιπέτεια η οποία σας καλεί να αυτοσχεδιάσετε και να ζήσετε αξέχαστες σκηνές με αποδράσεις που κόβουν την ανάσα, καθηλωτικές μάχες, ακροβατικές ανταλλαγές πυροβολισμών και αναπάντεχες ανατροπές.

Παίκτες: 1 / 16 Online

Περιοχή DVD: PAL

Rating: 16+

Σχετικά προϊόντα

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες