Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Yakuza 3 (PS3)

Μεταχειρισμένο: 28,80€16,90€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή
Κωδικός προϊόντος: 6010134

Ο παίκτης αναλαμβάνει τον ρόλο του Kazuma Kiryu, που ύστερα από τα γεγονότα του δεύτερου τίτλου, μετακομίζει στην Okinawa και φτιάχνει ένα ορφανοτροφείο προκειμένου να φροντίζει μικρά παιδιά και ταυτόχρονα να κάνει μία ειρηνική ζωή όπως τη φανταζόταν, έχοντας ξεμπλέξει μία και καλή με το βίαιο και σκοτεινό παρελθόν του. Όμως η τροπή των γεγονότων είναι τέτοια, που εξαναγκάζεται να θυμηθεί τις παλιές του συνήθειες και τελικά να ταξιδέψει μέχρι το Tokyo για ένα νέο ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Το gameplay του παιχνιδιού αποτελεί μία μείξη RPG στοιχείων, άφθονου ξύλου και περιήγησης στον κόσμο του με την συνακόλουθη ενασχόληση με διάφορα mini games. Έτσι, θα έχετε τη δυνατότητα να περιπλανηθείτε σε διάφορες αστικές περιοχές και να βοηθήσετε τους περαστικούς στα προβλήματα καθημερινότητάς τους, τα οποία συνήθως καταλήγουν σε ανηλεές ξυλοκόπημα συμμοριών, μαζεύοντας πόντους εμπειρίας, με σκοπό να μάθετε νέες και πιο δυνατές κινήσεις. Επιπροσθέτως, θα έχετε τη δυνατότητα να ψωνίσετε σε διάφορα μαγαζιά σχεδόν οτιδήποτε και να παίξετε γκολφ, μπιλιάρδο, έως και να τραγουδήσετε σε καραόκε… Οι επιλογές που παρέχονται είναι αρκετές και καλώς υπάρχουν αλλά δεν είναι όλες το ίδιο διασκεδαστικές και ορθά υλοποιημένες.


Τα γραφικά του παιχνιδιού αν και απέχουν από το να χαρακτηριστούν εντυπωσιακά, εκτελούν στο ακέραιο το σκοπό τους, με τις διάφορες τοποθεσίες να προσφέρουν την απαραίτητη λεπτομέρεια προκειμένου να βυθιστεί σταδιακά ο παίκτης στον κόσμο του. Φυσικά μην περιμένετε το μέγεθος και την προσοχή μίας Liberty City, αφού έτσι κι αλλιώς εδώ έχουμε να κάνουμε με κάτι διαφορετικό και πιο… arcade. Επίσης, το animation των χαρακτήρων δεν πείθει και πολύ τον σύγχρονο gamer, που περιμένει σε αυτόν τον τομέα καλύτερα πράγματα (και δικαιολογημένα).


Η μουσική και τα ηχητικά εφέ περιλαμβάνουν μία αρεστή ποικιλία από γιαπωνέζικες, ατμοσφαιρικές μελωδίες ανάλογου ύφους μέχρι και ροκ θέματα, με το καθένα να ταιριάζει ιδανικά στην εκάστοτε περίσταση. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, ότι έχουν διατηρηθεί οι ιαπωνικοί διάλογοι με αγγλικούς υπότιτλους, κάτι που συμβάλλει με την σειρά του στην αυθεντικότητα του παιχνιδιού.


Το Yakuza 3 δεν είναι σε καμία περίπτωση το επόμενο Shenmue ή η γιαπωνέζικη εκδοχή του Grand Theft Auto και σίγουρα δεν προτείνεται σε όλους, αφού παραμένει καθαρά ένα παιχνίδι ανατολίτικης φιλοσοφίας και αισθητικής. Ωστόσο, όσοι επιχειρήσουν να ασχοληθούν μαζί του, θα το απολαύσουν αρκετά.

Παίκτες: 1

Περιοχή DVD: PAL

Rating: 18+

Σχετικά προϊόντα

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες