Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

KIRBY STAR ALLIES (Nintendo Switch)

από 15 αξιολογήσεις

Τιμή: 57,90€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή
Κωδικός προϊόντος: 6063705

Kirby Star Allies Συνεργαστείτε με τους φίλους σας και απελευθερώσετε tiς δυνάμεις σας στο Kirby Star Allies, μια φανταστική περιπέτεια πλατφόρμας, μόνο στο Nintendo Switch. Εως τέσσερις παίκτες* μπορούν να ταξιδέψουν μαζί στην Dream Land, να συνδυάσουν τις Copy ικανότητες τους για να εκτελέσουν θεαματικές ειδικές κινήσεις ή ακόμα και να δημιουργήσουν νέες δυνάμεις. Συγκεντρώστε μια απίθανη ομάδα βοηθών και απελευθερώσετε το πλήρες δυναμικό σας!
Σκοτεινός ουρανός. Το Dream Land βυθίζεται στο χάος όταν Σκοτεινές Καρδιές αρχίζουν να πέφτουν από τον ουρανό, μετατρέποντας όλους όσους ακουμπήσουν σε κακούς. Όμως όταν μια από τις καρδιές χτυπά τον Kirby, έχει το αντίθετο αποτέλεσμα! Ο Kirby αποκτά τη δύναμη να εξαπλώσει την αγάπη και μπορεί πλέον να στρατολογήσει απίθανους συμμάχους που θα τον βοηθήσουν στην προσπάθειά του να φέρει την ειρήνη πίσω στο Dream Land.
Κλασσικές κινήσεις. Με τον κλασικό τρόπο του Kirby, εισπνεύστε αντιπάλους και αντικείμενα και στη συνέχεια πυρπολείστε τους πίσω για να σπάσουν τα μπλοκ ή τους κακούς! Μπορείτε επίσης να αντιγράψετε τις δυνάμεις ορισμένων εχθρών, κάτι που σας επιτρέπει να κλέψετε τις μοναδικές επιθέσεις και ικανότητες τους.
Ενώστε τις δυνάμεις σας. Ρίξτε μια 'φιλική καρδιά' σε κοντινούς εχθρούς για να στρατολογήσετε μέχρι και τρεις συμμάχους τη φορά! Συνδυάστε διαφορετικές ικανότητες αντιγραφής για να εξαπολύσετε ισχυρές επιθέσεις, να λύσετε παζλ ή να προσθέσετε περισσότερη δύναμη πυρός στα όπλα σας.
Νέες ικανότητες Copy. Δοκιμάστε να συνδυάσετε τις ικανότητες Copy με διαφορετικά στοιχεία - όπως τη φωτιά, το νερό και τον άνεμο – δανείζοντας ή δίνοντάς τα στους βοηθούς σας. Συνδυάστε τις ικανότητες της πέτρας και του πάγου για να μετατρέψετε έναν χαρακτήρα σε μια ολισθηρή πέτρα που σπάει τοίχους, ανακατέψτε τις ικανότητες Φωτιάς και Ξίφους για να δημιουργήσετε ένα καυτό ξίφος Sizzle και πολλά άλλα! Οι φίλοι κάνουν τη διαφορά. Μερικές φορές θα χρειαστείτε και τα τέσσερα μέλη της ομάδας σας να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να κάνουν μια εντυπωσιακή ειδική κίνηση. Δημιουργήστε ένα Friend Circle για να κυλήσετε μέσα από τα εμπόδια που στέκονται στο δρόμο σας, προωθηθείτε μέχρι το τέλος μιας πίστας με το Friend Train, ή δημιουργήστε ένα Friend Bridge για να περάσετε μεγάλα κενά! Τρελή διασκέδαση με mini games. Αντιμετωπίστε τους φίλους σας - ή τον υπολογιστή - σε δύο ξέφρενα mini-games! Κόψτε ένα δέντρο όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο Chop Champs ή απομακρύνετε έναν εισερχόμενο μετεωρίτη στα Star Slam Heroes. Όποιος κόψει τα περισσότερα ξύλα ή χτυπήσει τον μετεωρίτη όσο το δυνατόν πιο μακριά, θα στεφθεί νικητής! Μοιραστείτε τη χαρά! Μέχρι και ως τέσσερις παίκτες μπορούν να συμμετάσχουν στη διασκέδαση οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε! Απλά στρατολογήστε έναν σύμμαχο στο παιχνίδι χρησιμοποιώντας μια καρδιά φίλου και, στη συνέχεια, πιάσε ένα Joy-Con ή το Nintendo Switch Pro Controller για να μπει κατευθείαν στη δράση! Ανοίξτε νέες διαδρομές συνδυάζοντας τις ικανότητες Copy και συνεργαστείτε για να ξεπεράσετε τα προκλητικά bosses που βρίσκονται στο δρόμο σας.
Θεραπεύστε την ομάδα σας. Αν η ομάδα σας τραυματιστεί κατά τη διάρκεια της μάχης, μπορείτε να σαρώσετε τον Kirby της σειρά amiibo (πωλείται ξεχωριστά) για να παράγει διάφορα φρούτα που θα αποκαταστήσουν την υγεία της ομάδας σας! Μπορείτε να χρησιμοποιήστε το amiibo μέχρι και οκτώ φορές σε κάθε πίστα για να είστε σίγουροι ότι η ομάδα σας είναι σε καλή κατάσταση.

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες