Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

HEADSET LOGITECH PC H151 (981-000589)

Τιμή: 27,20€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή (*)
(*) Το προϊον βρίσκεται στην αποθήκη μας και μεσολαβούν μία με δύο εργάσιμες για να αποσταλεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, καθώς και για την παραλαβή του από το κατάστημά μας.
Κωδικός προϊόντος: 6072942

Εύκολο στη χρήση σετ μικροφώνου-ακουστικών που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε καταπληκτικό ήχο από όλες τις συσκευές σας

Το απαραίτητο στερεοφωνικό σετ μικροφώνου-ακουστικών λειτουργεί με όλα τα λειτουργικά συστήματα και τις πλατφόρμες μέσω του τυπικού βύσματος ήχου 3,5 mm. Απλώς συνδέστε το σετ μικροφώνου-ακουστικών στη θύρα 3,5 mm του υπολογιστή, του tablet ή του smartphone σας και είστε έτοιμοι να το χρησιμοποιήσετε. Τα στοιχεία ελέγχου στο καλώδιο σάς επιτρέπουν να ελέγχετε την ένταση ήχου ή να ενεργοποιείτε τη σίγαση κατά τη διάρκεια των κλήσεων χωρίς διακοπή. Το βολικό μικρόφωνο με τεχνολογία εξάλειψης θορύβου μειώνει τον θόρυβο του περιβάλλοντος.

Στοιχεία ελέγχου στο καλώδιο

Τα εύχρηστα στοιχεία ελέγχου στο καλώδιο του σετ μικροφώνου-ακουστικών σάς επιτρέπουν να προσαρμόζετε την ένταση ήχου ή να ενεργοποιείτε τη σίγαση χωρίς διακοπή.

Ρυθμιζόμενο στήριγμα κεφαλής

Το ανθεκτικό, αλλά ελαφρύ σετ μικροφώνου-ακουστικών διαθέτει μεγάλο εύρος προσαρμογής. Τα εξαιρετικά μαλακά μαξιλαράκια για τα αυτιά παρέχουν άνεση ακόμα και μετά από πολλές ώρες χρήσης.

Σύνδεση μέσω βύσματος ήχου 3,5 mm

Απλώς συνδέστε το βύσμα ήχου 3,5 mm στον υπολογιστή, το smartphone ή το tablet σας και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τη συνομιλία σας.


Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες