Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Wreckfest (PS5)

Τιμή: 29,90€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή (*)
(*) Το προϊον βρίσκεται στην αποθήκη μας και μεσολαβούν μία με δύο εργάσιμες για να αποσταλεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, καθώς και για την παραλαβή του από το κατάστημά μας.
Κωδικός προϊόντος: 6086937

Βασικά Χαρακτηριστικά •

Ξεχωριστή εμπειρία οδήγησης – Συναρπαστική δράση χωρίς κανόνες με καθοριστικές, μοναδικές στιγμές που αναπαράγονται με τη βοήθεια μιας αληθοφανούς εξομοίωσης κανόνων Φυσικής.

Παραμετροποίηση με νόημα – Όχι μόνο αλλάξτε την όψη των αυτοκινήτων σας, αλλά αναβαθμίστε και τη θωράκιση του. Ενισχύστε τα με βαριά σίδερα που το προστατεύουν από τη ζημιά, προσθέτοντας παράλληλα βάρος που επηρεάζει τον χειρισμό του. Προσαρμόστε το αυτοκίνητο σε ένα ανθεκτικό άρμα μάχης ή σε μια ευάλωτα αλλά ταχύτατη ρουκέτα, ή σε κάτι ανάμεσα σε αυτά τα δύο! 

Multiplayer – Συντρίψτε τους φίλους σας online και αγωνιστείτε στα όρια κυνηγώντας την κυριαρχία! 

Challenge modes – Διασκεδάστε με αγροτικά μηχανήματα, μηχανές κουρέματος του γκαζόν,  σχολικά λεωφορεία, τρίτροχα και πολλά άλλα!  

Career Mode – Πολεμήστε για πρωταθλήματα, κερδίστε εμπειρία, ξεκλειδώστε νέες αναβαθμίσεις και αυτοκίνητα, για να γίνετε ο σημαντικότερος πρωταθλητής όλων των εποχών  στο Wreckfest! 

Αποκτήστε δωρεάν updates που προσθέτουν νέες πίστες και προκλήσεις πρωταθλημάτων με  ξεχωριστές ανταμοιβές! 


Η έκδοση για το PlayStation 5 προσφέρει την καλύτερη εμπειρία μέχρι σήμερα:
• Online mode που διευρύνετε στους 24 παίκτες για έντονη σφαγή!
 • Αληθινό gaming επόμενης γενιάς με 4K γραφικά στα 60 frames το δευτερόλεπτο.
• Ενισχυμένα οπτικά στοιχεία που περιλαμβάνουν δυναμική απεικόνιση της σκόνης επάνω στα  οχήματα, καλύτερα textures και βελτιωμένα οπτικά εφέ.










Σχετικά προϊόντα

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες