Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Kena: Bridge of Spirits (Deluxe Edition) (PS5)

Τιμή: 37,20€

21/11/2021
Προπαραγγελία *
(*) Οι αποστολές προπαραγγελιών εκτελούνται μια ημέρα νωρίτερα ώστε να παραλάβουν όλοι οι πελάτες μας την ημέρα του επίσημου release.
Κωδικός προϊόντος: 6089908

Μια μαγευτική περιπέτεια που διαθέτει έναν μοναδικό μηχανισμό συντρόφων και συναρπαστική μάχη.

Βυθιστείτε σε μια αφηγηματική περιπέτεια δράσης σε έναν γοητευτικό κόσμο που σας προσφέρει άφθονη εξερεύνηση και γρήγορες μάχες. Παίξτε ως Kena, μια νεαρή Spirit Guide, που ταξιδεύει σε ένα εγκαταλελειμμένο χωριό αναζητώντας έναν ιερό ορεινό βωμό.

Δημιουργήστε και αναπτύξτε τη δική σας ομάδα βρίσκοντας Rot, μικροσκοπικά πνεύματα που διατηρούν τις ισορροπίες μέσω της αποσύνθεσης των νεκρών στοιχείων. Ενισχύστε τις ικανότητες των συντρόφων σας, δημιουργήστε νέους τρόπους για να εκμεταλλευτείτε το περιβάλλον και να ανακαλύψετε τα μυστικά μιας ξεχασμένης κοινότητας κρυμμένης στην καρδιά ενός κατάφυτου δάσους όπου έχουν παγιδευτεί περιπλανώμενα πνεύματα.

Χαρακτηριστικά

Δημιουργήστε την ομάδα σας
Βρείτε και συλλέξτε Rot για να αποκτήσετε ισχυρές ικανότητες, να κάνετε ανακαλύψεις και να μεταμορφώσετε το περιβάλλον.

Εξερευνήστε
Ανακαλύψτε ένα ξεχασμένο χωριό και μια αλλόκοτη κατάρα ενώ αντλείτε δυνάμεις από το Βασίλειο των Πνευμάτων για να αποκαταστήσετε έναν άλλοτε μεγαλοπρεπή κόσμο.

Γρήγορη μάχη
Αντιμετωπίστε τα διεφθαρμένα Πνεύματα που έχουν πια παγιδευτεί και δεν μπορούν να περάσουν στην άλλη πλευρά, ενώ δοκιμάζουν τις δυνάμεις της Kena.

Η έκδοση περιλαμβάνει 

Το παιχνίδι KENA BRIDGE OF SPIRITS
Official Digital Soundtrack
Μοναδικά ψηφιακά Kena αντικείμενα
Ψηφιακό Golden Rot Skin
Αποκλειστικό retail φύλλο με αυτοκόλλητα
Μοναδικά εορταστικά καπέλα για τα Rots

Σχετικά προϊόντα

Η διάκριση μας για το 2020 !