Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

On The Road - Truck Simulator (PS5)

Τιμή: 29,90€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή (*)
(*) Το προϊον βρίσκεται στην αποθήκη μας και μεσολαβούν μία με δύο εργάσιμες για να αποσταλεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, καθώς και για την παραλαβή του από το κατάστημά μας.
Κωδικός προϊόντος: 6091204

Σε αυτόν τον ρεαλιστικό εξομοιωτή φορτηγών, έχετε πάνω από 6500 χιλιόμετρα αυτοκινητόδρομων και αγροτικών δρόμων στη διάθεσή σας – αλλά και πολυάριθμες, λεπτομερείς διασταυρώσεις. Καθίστε στο τιμόνι ενός MAN TGX ή ενός Scania R Series και ανακαλύψτε πάνω από 15 γερμανικές πόλεις όπως το Αμβούργο, η Βρέμη, η Κολωνία, το Ανόβερο και το Βερολίνο, με ξεχωριστή σχεδίαση δρόμων και αξιοθέατα. Επιπλέον, πολυάριθμα άλλα σημεία ενδιαφέροντος περιμένουν να τα ανακαλύψετε στα ταξίδια σας.

Χάρη στη συνεργασία με τη MAN και τη Scania, τα φορτηγά συμπεριφέρονται πολύ ρεαλιστικά – περιλαμβάνουν αυτόματη μετάδοση και συστήματα βοήθειας. Από τα μικρόσωμα αμαξώματα ως τα ημιφορτηγά και τα gigaliners, θα έχετε τον κατάλληλο όγκο εμπορεύματος για κάθε παραγγελία.

Το On The Road προσφέρει επίσης ένα σύστημα οικονομίας. Ιδρύστε τη δική σας εταιρία και προσλάβετε οδηγούς για να δέχεστε παραγγελίες. Σχεδιάστε τα δρομολόγια σας όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά, αλλά προσέξτε και τους απαραίτητους χρόνους ξεκούρασης.

Ανεβείτε στο φορτηγό – οι δρόμοι της Γερμανίας σας περιμένουν!

Βασικά Χαρακτηριστικά
• Σύστημα οικονομίας
• Ιδρύστε τη δική σας εταιρία
• Περίπλοκος σχεδιασμός δρομολογίων με συνδυασμό διαδρομών και χρόνους ξεκούρασης
• Αγοράστε φορτηγά και καρότσες
• Προσλάβετε οδηγούς
• Κατεβείτε από το φορτηγό όποτε θέλετε (ανεφοδιασμός, ξεκούραση και ανανέωση των εγγράφων φορτίου)

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες