Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

YouTubers Life 2 (Xbox One)

Τιμή: 27,60€17,60€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή (*)
(*) Το προϊον βρίσκεται στην αποθήκη μας και μεσολαβούν μία με δύο εργάσιμες για να αποσταλεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, καθώς και για την παραλαβή του από το κατάστημά μας.
Κωδικός προϊόντος: 6091737

Γίνε ο καλύτερος youtuber στον κόσμο! 
Συνεργαστείτε με διασημότητες, εξερευνήστε την πόλη ,ανακαλύψτε κρυφές ιστορίες και ακολουθήστε τις τάσεις για να δημιουργήσετε το πιο viral περιεχόμενο. 
Ζήστε τη ζωή ενός ανερχόμενου σούπερ σταρ: Η φήμη, η τύχη και οι θαυμαστές σας περιμένουν!

Δημιουργήστε το δικό σας κανάλι και αποφασίστε ποιο θα είναι το καλύτερο περιεχόμενο για κάλυψη: videogams, ειδήσεις ροής, επαγγελματικές κριτικές... Ή όλα αυτά! 
Γνωρίστε τους PewDiePie, Rubius, InoxTag, GermanLetsPlay, Crainer, WillyRex, LaurenzSide και πολλούς άλλους ζήστε περιπέτειες στην πορεία και θα κερδίσετε αποκλειστικές ανταμοιβές για να ενισχύσετε το κανάλι σας. 
Συνεργαστείτε με κορυφαίους έμπειρους δημιουργούς περιεχομένου για να φτάσετε στη κορυφή! 

Βασικά χαρακτηριστικά:
Γίνετε ο καλύτερος Youtuber! Φτιάξτε, επεξεργαστείτε και δημοσιεύστε βίντεο υψηλής ποιότητας για να αποκτήσετε τους πρώτους συνδρομητές και προβολές σας και να κερδίσετε γρήγορα χρήματα. 
Εξερευνήστε την NewTube City! Με τρεις κύριες γειτονιές: Κέντρο, Δημαρχείο και το Λιμάνι, θα έχετε πολλά μέρη για να εξερευνήσετε, καταστήματα, κινηματογράφους, γυμναστήρια , ακόμη και μια ντίσκο. Βρείτε νέα μοντέρνα θέματα σε κάθε μέρος για να δημιουργήσετε εκπληκτικό περιεχόμενο! 
Δημιουργήστε Viral περιεχόμενο για τους θαυμαστές σας! Εντοπίστε μοντέρνα θέματα για την παραγωγή βίντεο. Ενώστε τις δυνάμεις σας με ισχυρούς συμμάχους, αποκτήστε πρόσβαση σε μοναδικές εκδηλώσεις VIP, αποκαλύψτε αποκλειστικότητες σε όλο τον κόσμο και επεκτείνετε την παρουσία σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να συνεχίσετε να ανεβαίνετε! 
Ζωντανές Διασκεδαστικές Περιπέτειες! Αλληλοεπιδράστε με την κοινότητα για να κάνετε νέους φίλους και να αναπτύξετε σχέσεις μαζί τους. Βρείτε το δρόμο προς τη φήμη. 
Γνωρίστε δημοφιλείς youtubers και βοηθήστε τους να αποκτήσουν νέα αντικείμενα, κάρτες και δεξιότητες! 
Προσαρμόστε τα πάντα! Σχεδιάστε κάθε πτυχή του χαρακτήρα και του χώρου σας αγοράζοντας κάθε είδους ρούχα, αντικείμενα, έπιπλα, αξεσουάρ και πολλά άλλα. Επεκτείνετε τη θέση σας και εκφράστε τον εαυτό σας στο μέγιστο με περισσότερη εξατομίκευση από ποτέ! 

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες