Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Bassmaster Fishing Deluxe 2022 (PS5)

Τιμή: 29,15€19,90€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή
Κωδικός προϊόντος: 6092391

Το Bassmaster Fishing Deluxe Edition 2022, το επίσημο παιχνίδια της B.A.S.S. προσφέρει τις συναρπαστικές στιγμές του αγωνιστικού ψαρέματος πέρκας στο PC, στο PS4 και στο PS5. Παρασυρθείτε από το πλήρως licensed περιεχόμενο της σειράς Bassmaster, δηλώνοντας συμμετοχή σε διοργανώσεις αρχαρίων ως κορυφαίων αθλητών.

Για πρώτη φορά στην ιστορία, αγωνιστείτε αναλαμβάνοντας τον ρόλο ή αντιμετωπίζοντας 10 επαγγελματίες ψαράδες σε 8 διαφορετικές τοποθεσίες του πραγματικού κόσμου. Ανεβείτε στη βαθμολογία, κερδίστε χορηγούς και προοδεύστε στην καριέρα σας μέχρι να γίνετε Bassmaster Classic Champion. Πηγαίνετε κοντά στο νερό και αγωνιστείτε με άλλους παίκτες σε μια ποικιλία από multiplayer modes για να κατακτήσετε τα παγκόσμια leader boards.

Ξεχωρίστε από το πλήθος με το περιεχόμενο της Deluxe Edition που περιλαμβάνει τα ξεχωριστά αυτοκόλλητα σκάφους Bassmaster Fishing 2022, διακοσμητικά αντικείμενα και εξοπλισμό της B.A.S.S., αλλά και μια λίστα προκλήσεων που θα σας βοηθήσουν να γίνετε ο απόλυτος ψαράς.


Βασικά Χαρακτηριστικά  
 Career Mode – Αγωνιστείτε στο College Series, στα Opens και το Elite Series και προοδεύστε για να γίνετε πρωταθλητές.
 10 επαγγελματίες ψαράδες – Αναλάβετε τον ρόλο ενός ή αγωνιστείτε ενάντια σε θρύλους όπως ο Scott Martin, ο Hank Cherry και 8 ακόμη επίσημοι επαγγελματίες αθλητές.
 Το μεγαλύτερο multiplayer – Αντιμετωπίστε τα online modes του Bassmaster Fishing 2022. Σκαρφαλώστε στα παγκόσμια leader boards, δοκιμάστε τα cross play modes ή γίνετε ο πρωταθλητής του Bassmaster Royale.

Σχετικά προϊόντα

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες