Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Monark - Deluxe Edition (PS4)

Τιμή: 50,55€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή
Κωδικός προϊόντος: 6092415

Που θα φτάνατε για να σώσετε εκείνους που αγαπάτε; Θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε τις απειλές που σας κυκλώνουν; Θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε τον εαυτό σας;

Ο κόσμος σας βυθίζεται στην τρέλα όταν η μυστηριώδης και θανάσιμη Ομίχλη κυκλώνει την Ακαδημία Shin Mikado. Για να σώσετε τους φίλους σας, μπαίνετε στο Otherworld, μια διάσταση δαιμόνων πέρα από τον αληθινό κόσμο. Μέσα σε αυτήν την αινιγματική διάσταση, πρέπει να μάθετε να χαλιναγωγείτε το Authority of Vanity και να επικαλεστείτε ένα σύνταγμα δαιμόνων, η δύναμη των οποίων αντλείται από το Εγώ του άρχοντά τους.

Αναπτύξτε το δικό σας Εγώ μέσα από διάφορα ψυχολογικά τεστ για να βελτιώσετε την ισχύ των δαιμόνων σας και να οδηγήσετε τον στρατό σας στη μάχη, δίπλα-δίπλα αλλά και ενάντια στους «Pactbearers» που διαφθείρουν την ακαδημία. Αποδεχτείτε τη δύναμη της τρέλας σας για να αντλήσετε δύναμη, αλλά φροντίστε να μην βυθιστείτε πολύ σε αυτήν, διαφορετικά θα χάσετε τον εαυτό σας. Οι συμμαθητές και οι καθηγητές θα σας βοηθήσουν στην αποστολή σας να εξαλείψετε τις ανωμαλίες στις εγκαταστάσεις της σχολής.

Βασικά Χαρακτηριστικά  
 Βυθιστείτε στην τρέλα – Μεταπηδήστε μεταξύ της εξερεύνησης της Ομίχλης στον αληθινό κόσμο και στις μάχες του αινιγματικού Otherworld. Καλέστε κοντά σας συμμάχους, πολεμήστε αντιπάλους και ξεδιπλώστε τα μυστήρια που περιβάλουν την ακαδημία. Θα σώσετε τον κόσμο ή θα αποτρελαθείτε και θα καταστρέψετε τον εαυτό σας;
 Στην Ομίχλη και πιο πέρα – Βυθιστείτε σε ένα σκοτεινό κόσμο όπου η πραγματικότητα συγκρούεται με τον εαυτό. Οι μυστηριώδεις κόσμοι που θα εξερευνήσετε ζωντανεύουν με ένα σουρεαλιστικό, σκοτεινό neo-fantasy στυλ, με περίτεχνα σχέδια χαρακτήρων και εντυπωσιακά τοπία.
 Η δύναμη του Εγώ – Ενδυναμώστε το Εγώ σας και τροποποιήστε την εμφάνιση και τις ικανότητες των δαιμόνων σας. Ξεκλειδώστε διάφορους δαίμονες για να τους εκμεταλλευτείτε στις μάχες και χρησιμοποιήστε το σύστημα ελεύθερης τακτικής για να τοποθετήσετε τις μονάδες σας και να προκαλέσετε καταστροφή στους εχθρούς σας.

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες