Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Lumote: The Mastermote Chronicles (PS4)

Τιμή: 21,40€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή (*)
(*) Το προϊον βρίσκεται στην αποθήκη μας και μεσολαβούν μία με δύο εργάσιμες για να αποσταλεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, καθώς και για την παραλαβή του από το κατάστημά μας.
Κωδικός προϊόντος: 6093092

Πλατσουρίστε και αναπηδήστε στο Great Depths, έναν υποθαλάσσιο κόσμο γεμάτο Motes – βιοφωτισμένα πλάσματα που περνούν τη ζωή τους βαθιά στη Βιόσφαιρα, ζώντας στους ρυθμούς ενός ηλεκτρονικού μουσικού περιβάλλοντος. Ο Lumote είναι ένα Mote διαφορετικό από τα άλλα – έχει περιέργεια για τα πάντα και «γλυκοκοιτάζει» την εξουσία. Όταν μια αλλαγή κάνει τα Great Depths να γίνουν κόκκινα, ο Lumote ξεκινά ένα επικό ταξίδι να επαναφέρει τον κόσμο στο γαλάζιο του χρώμα. Για να το πράξει, ο Lumote πρέπει να μάθει να ελέγχει τους κατοίκους των Great Depths και να λύσει τους γρίφους για να εξοντώσει το μεγαλύτερο Mote όλων… τον Mastermote!

Βασικά Χαρακτηριστικά  
Εις τον αφρό της θάλασσας
– Πλατσουρίστε και αναπηδήστε στον κόσμο γύρω σας. Ο Lumote είναι τρομερά περίεργος, εξερευνητικός και αξιαγάπητος! Μπορεί να αρχίσετε το παιχνίδι για τους γρίφους του, αλλά αυτό θα σας κρατήσει εξαιτίας του χαριτωμένου Lumote, που καταφέρνει να δημιουργήσει συναισθηματικό δεσμό με τον παίκτη με τις εκφράσεις του!

Τα μεγάλα βάθη
– Ο κόσμος στον οποίο ζει ο Lumote είναι ένα τεράστιο περιβάλλον με πολυάριθμους γρίφους διασκορπισμένους σε πύργους. Κάθε πύργος σηματοδοτεί την κατάκτηση ενός συγκεκριμένου Mote και ξεκλειδώσει μια νέα σειρά γρίφων για να λύσετε καθώς πηγαίνετε πιο βαθιά προς τα Great Depths. Αφού κατακτήσετε όλα τα Motes του πρώτου κόσμου, θα δοκιμαστείτε για το αριστείο, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του Mastermote σε ένα καινούριο κόσμο!

Περίπλοκοι και εξελισσόμενοι γρίφοι
– Το παιχνίδι διαδραματίζεται σε ένα τρισδιάστατο κόσμο γεμάτο γρίφους και περιπέτεια, ενώ ο έξυπνος και λογικός σχεδιασμός των επιπέδων διευκολύνει τους παίκτες στην ανάληψη του ρόλου του Lumote και η σύνδεσή του με τον κόσμο, παρά τη συνεχής αυξανόμενη κατασκευή του μετά από κάθε Mote. Όλος ο κόσμος και όλοι οι γρίφοι είναι ορατοί ανά πάσα στιγμή.

Ηλεκτρονικοί ήχοι
– Μια εντυπωσιακή μουσική σας συνοδεύει στο ταξίδι σας, καθώς τα Great Depths επικοινωνούν μέσω της ηλεκτρονικής μουσικής για να σας πληροφορήσουν για σημαντικές στιγμές και για τη συναισθηματική κατάσταση του Lumote.

rEngine
– Με τη χρήση της ιδιόκτητης rEngine, οι γρίφοι του Lumote είναι αλληλένδετοι και μπορείτε να μεταβείτε από τον ένα γρίφο στον άλλο χωρίς καθυστέρηση στα loading times. Καθώς ταξιδεύετε στα Great Depths, μπορείτε να κοιτάξετε κάτω και να δείτε τι απομένει να κάνετε, ή να κοιτάξετε επάνω και να δείτε την πρόοδο που έχετε κάνει στο επικό ταξίδι σας!

Photomode
– Δείτε τον κόσμο του Lumote μέσω του photo mode. Βρείτε την τέλεια γωνία και μοιραστείτε online τις πόζες του Lumote στην κάμερα!  

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες