Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Skul: The Hero Slayer (PS4)

Τιμή: 32,25€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή (*)
(*) Το προϊον βρίσκεται στην αποθήκη μας και μεσολαβούν μία με δύο εργάσιμες για να αποσταλεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, καθώς και για την παραλαβή του από το κατάστημά μας.
Κωδικός προϊόντος: 6093094

Καθοδηγήστε τον «Skul» στην προσπάθειά του να αντιμετωπίσει μόνος του τον Αυτοκρατορικό Στρατό και να σώσει τον Βασιλιά του από τη φυλακή, σε ένα γεμάτο δράση rogue-lite 2D platformer.

Βασικά Χαρακτηριστικά  
 Το ερειπωμένο κάστρο του Βασιλιά των Δαιμόνων – Η επίθεση της ανθρώπινης φυλής στο κάστρο του Βασιλιά των Δαιμόνων δεν είναι πρωτόγνωρη και έχει ξανασυμβεί αμέτρητες φορές στο παρελθόν. Αυτό που την κάνει διαφορετική αυτή τη φορά όμως, είναι ότι οι ήρωες αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τον Αυτοκρατορικό Στρατό και τον «Ήρωα του Caerleon» με την ελπίδα να αφανίσουν τους Δαίμονες μια και καλή. Επιτέθηκαν στο οχυρό των Δαιμόνων σε συντριπτικούς αριθμούς και κατάφεραν την ολοκληρωτική καταστροφή του. Όλοι οι δαίμονες του κάστρου φυλακίστηκαν εκτός από ένα μοναχικό σκελετό με το όνομα «Skul».
 Side-Scrolling Platformer Action – Το Skul: The Hero Slayer είναι action-platformer με rogue-lite χαρακτηριστικά, όπως είναι οι χάρτες που αλλάζουν συνεχώς. Θα σας κρατήσει σε εγρήγορση, καθώς δεν θα ξέρετε ποτέ τι να περιμένετε.
 Δεκάδες κρανία, εκατοντάδες χαρακτήρες – Ο Skul δεν είναι ένας φυσιολογικός σκελετός. Εκτός από τις σπουδαίες ικανότητές του στη μάχη, μπορεί να κερδίσει νέες και συναρπαστικές ικανότητες, ανάλογα με το κρανίο που έχει. Χρησιμοποιήστε μέχρι 2 κρανία τη φορά, καθένα από τα οποία έχει το δικό του βεληνεκές επιθέσεων, τη δική του ταχύτητα και ισχύ. Επιλέξτε combos που ταιριάζουν στο στυλ σας και αλλάξτε τα την ώρα της μάχης για να γονατίσετε τους αντιπάλους σας. Η δύναμη είναι στα δικά σας χέρια!
 Οι ήρωες – Ο Skul βρέθηκε αντιμέτωπος με μια ομάδα ηρώων! Αυτοί είναι πανίσχυροι αντίπαλοι που κυνηγούν Δαίμονες για διασκέδαση. Αν και ο Skul είναι μικρόσωμος, έχει ισχυρές επιθέσεις. Περιμένετε απλά για να δείτε ποιος είναι ο κυνηγός και ποιος το θήραμα.... 
 Bosses που έχουν διαφθαρεί από το Dark Quartz – Στο τέλος κάθε κεφαλαίου, αντιμετωπίστε τεράστια bosses που έχουν διαφθαρεί από το Dark Quartz και έχουν γίνει απίστευτα ισχυρά. Το Dark Quartz, που δημιουργήθηκε από τον πόνο και το μίσος προς την ίδια τη ζωή, διαφθείρει και ελέγχει οτιδήποτε αγγίζει.

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες