Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Zombie Army 4: Dead War (Nintendo Switch)

Τιμή: 28,15€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή (*)
(*) Το προϊον βρίσκεται στην αποθήκη μας και μεσολαβούν μία με δύο εργάσιμες για να αποσταλεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, καθώς και για την παραλαβή του από το κατάστημά μας.
Κωδικός προϊόντος: 6093673

Περιλαμβάνει όλο το περιεχόμενο του Season Pass One ΔΩΡΕΑΝ: 3 επιπλέον επίπεδα, 4 πακέτα χαρακτήρων, 9 πακέτα όπλων, 5 πακέτα περιποίησης όπλων, δέσμη στολών 4 χαρακτήρων

Οι ορδές του Χίτλερ επιστρέφουν για περισσότερα σε αυτό το ανατριχιαστικό shooter από τους κατασκευαστές του Sniper Elite 4! Αποτρόπαιοι αποκρυφιστικοί εχθροί, επικά όπλα και μια οδυνηρή νέα καμπάνια για 1-4 παίκτες περιμένουν στην Ευρώπη της δεκαετίας του 1940, καθώς παλεύετε για να σώσετε την ανθρωπότητα από τον απέθαντο Αρμαγεδδώνα! 

Η αντίσταση νίκησε τον Ζόμπι Χίτλερ και τον έριξε στην Κόλαση – αλλά οι νεκροί ανασταίνονται για άλλη μια φορά με μεγαλύτερη πείνα από πριν! Συνεχίστε την εναλλακτική ιστορία του Zombie Army Trilogy σε τεράστια νέα επίπεδα και αποκαλύψτε ένα απαίσιο σχέδιο που μεταφέρει το Survivor Brigade σε όλη την Ιταλία και πέρα ​​από αυτήν! 
Πολεμήστε τις δυνάμεις του σκότους σε κανάλια γεμάτα πτώματα, επιβιώστε από έναν ζωολογικό κήπο ζόμπι και ταξιδέψτε σε σκοτεινά, ανεξήγητα μέρη που κανένας δεν έχει ξαναβρεθεί…και δεν έζησε για να πει την ιστορία!

Βραβευμένο Gunplay 
Ζήστε την εμπειρία του βαλλιστικού Rebellion που καθορίζει το είδος που έγινε διάσημο στη σειρά Sniper Elite και χρησιμοποιήστε το σωστά ενάντια στις ορδές των καταραμένων! 

Killer Melee 
Όταν οι νεκροί σας περικυκλώνουν, αντεπιτεθείτε με βελτιωμένη μάχη σώμα με σώμα! Μπουκάρετε ανάμεσα στα πλήθη, χτυπήστε τα κεφάλια και στείλτε τους ζωντανούς νεκρούς με τρομακτικές κινήσεις κατάρριψης! 

Epic Weaponry 
Εκμεταλλευτείτε τη δύναμη της φωτιάς, του κεραυνού και της θεϊκής ουσίας για να αναβαθμίσετε τα όπλα σας στους πάγκους εργασίας και να δημιουργήσετε σπιτάκια κόλασης!! 

Τερατώδη Πλήθη 
Αντιμετωπίστε λεγεώνες από άθλιες αρπαγές, ογκώδεις τεθωρακισμένες ελίτ, τρομακτικούς σκιώδεις δαίμονες, εκρηκτικούς στρατηγούς αυτοκτονίας και μια σειρά από άλλες εκπλήξεις! Όταν κοιτάτε το σαρκώδες βαρέλι ενός ZOMBIE TANK, θα εύχεστε να είχατε μείνει πίσω από τον καναπέ!

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες