Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

MANTA PARTY AUDIO SPEAKER RMS 40W

Τιμή: 117,25€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή (*)
(*) Το προϊον βρίσκεται στην αποθήκη μας και μεσολαβούν μία με δύο εργάσιμες για να αποσταλεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, καθώς και για την παραλαβή του από το κατάστημά μας.
Κωδικός προϊόντος: 6096945

MANTA PARTY AUDIO SPEAKER RMS 40W

Κινητό, δυνατό, αναντικατάστατο.
Το ηχείο Party Audio SPK5033 είναι μια εξαιρετικά ισχυρή και φορητή συσκευή. Παράγεται ισχύς RMS 40 watt σε 12” (30 cm). Αυτό θα εξασφαλίσει μεγάλη διασκέδαση όπου το θέλετε. Οι ρόδες και η αναδιπλούμενη λαβή που είναι γνωστή από τις βαλίτσες, καθώς και η ενσωματωμένη μπαταρία, η χωρητικότητα της οποίας σας επιτρέπει να αναπαράγετε μουσική έως και 4 ώρες, κάνουν το ηχείο μας αχώριστο σύντροφο κάθε υπαίθριας εκδήλωσης.
 
Ασύρματα.
Χάρη στην ενσωματωμένη σύγχρονη μονάδα bluetooth 5.0, μπορείτε να συνδέσετε το smartphone σας ασύρματα στο ηχείο και ο ήχος χάρη στον υψηλό ρυθμό μετάδοσης bit θα είναι πάντα υψηλής ποιότητας. Εάν, ωστόσο, αποθηκεύετε τα τραγούδια σας σε κάρτα μνήμης ή μονάδα flash USB, απλώς χρησιμοποιήστε την κατάλληλη υποδοχή και ξεκινήστε να διασκεδάζετε.
 
Διπλάσια δύναμη! Διπλασιάστε τον χώρο!
Η ενσωματωμένη λειτουργία TWS (True Wireless Stereo) σάς επιτρέπει να αντιστοιχίσετε ασύρματα δύο ηχεία SPK5033 μεταξύ τους, γεγονός που διπλασιάζει την ισχύ του σετ. Το ένα από τα ηχεία μεταφέρει τους ήχους του δεξιού καναλιού και το άλλο τους ήχους του αριστερού καναλιού. Μπορείτε να τα τοποθετήσετε σε απόσταση λίγων μέτρων μεταξύ τους και να απολαύσετε το αυτί με ακόμα καλύτερο στερεοφωνικό εφέ.
 
Προσαρμόστε τον ήχο του ηχείου στις προσδοκίες σας.
Χάρη στον ενσωματωμένο ισοσταθμιστή πέντε ζωνών, μπορείτε να προσαρμόσετε με ακρίβεια τον τόνο του ηχείου στον τύπο της μουσικής που ακούτε. Δεν θα ξεμείνετε ποτέ από beat ή αγνές σοπράνο.
 
Ίσως το πιο διασκεδαστικό καραόκε...
Το μεγάφωνο SPK5033 διαθέτει λειτουργία καραόκε, που επεκτείνεται με τη δυνατότητα ελέγχου της έντασης του μικροφώνου. Για να κάνετε την απόδοσή σας ακόμα πιο επαγγελματική, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία echo. Και χάρη στη λειτουργία προτεραιότητας μικροφώνου, η φωνή σας δεν θα πνιγεί ποτέ από τη μουσική υπόκρουση. Επιπλέον, μπορείτε να καταγράψετε το συμβάν σας συνδέοντας μια μονάδα flash USB στην υποδοχή USB του ηχείου. Από εδώ και στο εξής, κάθε βράδυ σας μπορεί να είναι γεμάτο με μεγάλη διασκέδαση!
 
Μετατρέψτε το δωμάτιό σας σε ντίσκο.
Θέλετε να οργανώσετε τη δική σας ντίσκο; Ο πολύχρωμος φωτισμός των μεμβρανών των ηχείων θα μετατρέψει το δωμάτιό σας σε μια πραγματική ντίσκο! Τώρα μπορείτε να περάσετε υπέροχα με τους φίλους σας χωρίς καν να φύγετε από το σπίτι σας.
Φυσικά υπάρχει πιλότος μαζί μας.
Εκτός από το μικρόφωνο, στο σετ με το ηχείο μας θα βρείτε ένα τηλεχειριστήριο με το οποίο μπορείτε να ρυθμίσετε άνετα τις λειτουργίες του SPK5033.
 
Τεχνικά δεδομένα
ΙΣΧΥΣ ΕΞΟΔΟΥ 40W (RMS)
PMPO 4000W
ΗΧΕΙΑ γούφερ 12" (40W)
ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ MP3 / WMA / WAV
BLUETOOTH GRP, 5.1, εμβέλεια έως 10μ
SOCKETS 1 x USB / 1 x SD / 1 x MMC / 1 x Mic / AUX
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ
Ψηφιακός ενισχυτής
Φωτιστικά εφέ ντίσκο LED RGB
Εξισωτής
Λειτουργία εγγραφής
Λειτουργία προτεραιότητας μικροφώνου
Ραδιόφωνο FM
Σούπερ μπάσο
GRP
 
Εύρος ζώνης 40Hz-20KHz
ΤΡΙΦΕΡΕΙΑ 93dB +/- 3dB
ΙΣΧΥΣ 110-240V, 50-60Hz
Ενσωματωμένη μπαταρία, χρόνος εργασίας έως και 4 ώρες
 
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ
Τηλεχειριστήριο, ενσύρματο μικρόφωνο, εγχειρίδιο, κάρτα εγγύησης, θήκη
 
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (CM) 36 x 29,2 x 54,2
ΒΑΡΟΣ (KG) 8

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες