Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

CAMRY WEATHER STATION

Τιμή: 47,55€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή
Κωδικός προϊόντος: 6100994

CAMRY WEATHER STATION

Αν σας ενοχλεί το γεγονός ότι η πρόγνωση του καιρού συχνά δεν γίνεται πραγματικότητα και περιμένετε πιο ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τις αλλαγές θερμοκρασίας, τη βροχή ή την υγρασία, έχουμε ένα προϊόν που σίγουρα θα καλύψει τις απαιτήσεις σας. Ο μετεωρολογικός σταθμός CAMRY CR 1174 είναι μια συσκευή υψηλής ποιότητας που, χάρη στο συνδυασμό πολλών λειτουργιών, αποτελεί μια ενδιαφέρουσα προσθήκη στον οικιακό εξοπλισμό.
 
Για να ελέγξετε τη θερμοκρασία έξω, συνήθως αρκεί να εγκαταστήσετε ένα τυπικό θερμόμετρο στο παράθυρο. Αξίζει όμως να επενδύσουμε σε μια συσκευή που είναι ελαφρώς πιο εξελιγμένη και μας παρέχει πρόσθετες πληροφορίες, οι οποίες μπορούν να είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για την υγεία και την ευεξία μας ακόμα και το ζεστό καλοκαίρι. Ο μετεωρολογικός σταθμός μας είναι εξοπλισμένος με αισθητήρα που σας επιτρέπει να διαβάζετε τις εξωτερικές και εσωτερικές θερμοκρασίες. Είναι ενδιαφέρον να ελέγξετε πώς φαίνεται η κατάσταση στο διαμέρισμα, όταν έξω είναι ζεστό ή αντίστροφα όταν έχει κρύο και οι πληροφορίες σχετικά με τη θερμοκρασία στο διαμέρισμα είναι ένα σήμα για το εάν δεν υπάρχουν ρεύματα ή το διαμέρισμα θερμαίνεται σωστά, κ.λπ. Η θερμοκρασία εμφανίζεται τόσο σε βαθμούς Κελσίου όσο και σε βαθμούς Φαρενάιτ. Επιπλέον, ο σταθμός δείχνει επίσης το επίπεδο εξωτερικής και εσωτερικής υγρασίας, κάτι που σίγουρα θα εκτιμηθεί από κάθε αλλεργικό. Η έγχρωμη οθόνη δείχνει επίσης ένα επίπεδο άνεσης υγρασίας.
 
Η λειτουργία πρόγνωσης καιρού δεν είναι το παν
 
Ο μετεωρολογικός σταθμός φαίνεται πολύ μοντέρνος και κομψός, χάρη στον οποίο θα φαίνεται καλός σε κάθε εσωτερικό χώρο. Η οθόνη χωρίζεται σε ένα τμήμα αφιερωμένο σε εσωτερικό και ξεχωριστό μέρος για εξωτερικές μετρήσεις και στο κεντρικό τμήμα, όπου βλέπουμε τον καιρό σε εικόνες, την ώρα και την ημερομηνία χωρισμένη σε ημέρα και μήνα. Αυτό είναι μια πραγματική εξοικονόμηση χώρου εάν ένα προϊόν συνδυάζει πολλές λειτουργίες. Επίσης, μπορούμε να ορίσουμε ειδοποιήσεις που θα μας προειδοποιούν για υψηλές/χαμηλές θερμοκρασίες και να χρησιμοποιούμε το σταθμό ως ξυπνητήρι. Το ξυπνητήρι έχει τρεις ρυθμίσεις που διαφέρουν στη συχνότητα των ήχων και την επιλογή «snooze», που ταυτόχρονα θα βοηθήσει να ρυθμίσετε το κατάλληλο επίπεδο φωτός ή να το απενεργοποιήσετε εντελώς. Αυτή είναι μια επαγγελματική συσκευή όχι απαραίτητα για επαγγελματίες που θέλουν να είναι ενημερωμένοι με τις μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες.
 
Πολύχρωμη οθόνη
Διαστάσεις συσκευής: 21,2Cmx2,9Cmx13,9Cm
DCF Αυτόματη ώρα και ημερομηνία.
Ένδειξη θερμοκρασίας εξωτερικού και εσωτερικού χώρου
Ένδειξη υγρασίας σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους
Μετεωρολογική πρόγνωση
Ένδειξη επιπέδου άνεσης υγρασίας
Εμφάνιση ώρας και ημερομηνίας
2 φορές συναγερμοί
2-ειδοποιήσεις θερμοκρασίας
Ένδειξη θερμοκρασίας Κελσίου και Φαρενάιτ
1 αισθητήρας 2xAAA με μπαταρία
Η συσκευή τροφοδοτείται από μπαταρίες 3xAAA και ρεύμα 220-240V 50 / 60Hz
Ισχύς ανιχνευτή: 0,115 mW
Συχνότητα 433,99 MHz

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες