Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

CAMRY SONIC TOOTHBRUSH 48000VPM AD2175

Τιμή: 40,15€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή (*)
(*) Το προϊον βρίσκεται στην αποθήκη μας και μεσολαβούν μία με δύο εργάσιμες για να αποσταλεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, καθώς και για την παραλαβή του από το κατάστημά μας.
Κωδικός προϊόντος: 6101551

CAMRY SONIC TOOTHBRUSH 48000VPM

Η ηχητική οδοντόβουρτσα CR 2173 σας επιτρέπει να απαλλαγείτε γρήγορα και αποτελεσματικά από τον αποχρωματισμό και την πλάκα των δοντιών και επιπλέον φροντίζει για την κατάσταση των ούλων και των βλεννογόνων μας. Παρέχει πολύ αποτελεσματική στοματική υγιεινή. Το τεράστιο πλεονέκτημα αυτής της συσκευής είναι οι 48.000 παλλόμενες κινήσεις ανά λεπτό, οι οποίες σας επιτρέπουν να αφαιρέσετε έως και 7 φορές περισσότερη οδοντική πλάκα σε σύγκριση με μια χειροκίνητη οδοντόβουρτσα ή ακόμα και μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα. Η βούρτσα είναι αδιάβροχη, ώστε να μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια σύμφωνα με τις οδηγίες χωρίς να ανησυχείτε ότι αγγίζετε τη συσκευή με βρεγμένο χέρι. Το σετ περιλαμβάνει δύο εναλλάξιμες κεφαλές, έναν επαγωγικό φορτιστή και μια κομψή θήκη, χάρη στην οποία μπορείτε να πάρετε την οδοντόβουρτσα μαζί σας σε ένα ταξίδι ή μπορεί να είναι ένα υπέροχο δώρο για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.
 
Η στοματική υγιεινή είναι ένα σημαντικό μέρος της ημέρας και είναι καλύτερα να μην το ξεχνάμε ανάμεσα στις πολλές καθημερινές υποχρεώσεις. Χάρη στην ανάπτυξη της τεχνολογίας και την επινοητικότητα των κατασκευαστών οδοντόβουρτσας, μπορούμε τώρα να απολαμβάνουμε την ηχητική οδοντόβουρτσα CAMRY CR 2173, η οποία φέρνει τον καθαρισμό των δοντιών στο επόμενο επίπεδο. Η σύγχρονη συσκευή σας επιτρέπει να απαλλαγείτε γρήγορα και αποτελεσματικά από τον αποχρωματισμό και την πλάκα από τα δόντια και επιπλέον φροντίζει για την κατάσταση των ούλων και της γλώσσας μας.
 
Οδοντόβουρτσα Sonic, τι την κάνει μοναδική
 
Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται ανάπτυξη προϊόντων στοματικής υγιεινής. Η χειροκίνητη οδοντόβουρτσα απέκτησε έναν νέο ανταγωνιστή με τη μορφή ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας, η οποία προτάθηκε σε άτομα που θέλουν να καθαρίσουν τα δόντια τους και τα κενά μεταξύ των δοντιών πιο διεξοδικά. Σήμερα, μπορούμε επίσης να επιλέξουμε μια ηχητική οδοντόβουρτσα, η οποία είναι μια βελτιωμένη έκδοση της ηλεκτρικής αδερφής της. Παρέχει αποτελεσματική στοματική υγιεινή. Το πλεονέκτημα αυτού του τύπου συσκευής είναι ότι εκτελεί από 30.000 έως 60.000 σαρωτικές και παλμικές κινήσεις ανά λεπτό, γεγονός που σας επιτρέπει να αφαιρέσετε έως και 7 φορές περισσότερη πέτρα σε σύγκριση με μια χειροκίνητη ή ακόμα και ηλεκτρική οδοντόβουρτσα. Αυτό είναι δυνατό επειδή η πλάκα σπάει με υπερήχους και στη συνέχεια η κεφαλή της βούρτσας την αφαιρεί ακόμα και ανάμεσα στα δόντια. Το μοντέλο που προσφέρουμε εκτελεί 48.000 παλλόμενες κινήσεις, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και από άτομο με ελαφρά ευαισθησία στα δόντια. Σας επιτρέπει επίσης να επιλέξετε ανάμεσα σε τρεις τρόπους λειτουργίας: κανονικό, ευαίσθητο/γυάλισμα και μασάζ. Διαφέρουν ως προς την ταχύτητα των κινήσεων και τον βαθμό πίεσης στο δόντι.
 
Εγχειρίδιο ή ηχητικό;
 
Εάν εξακολουθείτε να αναρωτιέστε εάν μια οδοντόβουρτσα ηχητικής είναι για εσάς, αξίζει να αναλύσετε τα άλλα πλεονεκτήματά της. Μία φόρτιση της συσκευής επιτρέπει 6 εβδομάδες χρήσης της βούρτσας (180 λεπτά), κάτι που αποτελεί τεράστια εξοικονόμηση ενέργειας. Η οδοντόβουρτσα σβήνει μόνη της μετά από 2 λεπτά, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το πολύ σύντομο ή πολύ μεγάλο βούρτσισμα των δοντιών σας. Επιπλέον, κάθε 30 δευτερόλεπτα θα σας υπενθυμίζει να αλλάξετε τη θέση βουρτσίσματος. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα βουρτσίσετε καλά όλα τα δόντια σας και θα φτάσετε σε κάθε γωνιά και γωνιά. Η βούρτσα είναι αδιάβροχη, ώστε να μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια στο μπάνιο χωρίς να φοβάστε ότι θα καταστρέψετε τη συσκευή αγγίζοντας την με βρεγμένο χέρι. Το σετ περιλαμβάνει δύο εναλλάξιμες κεφαλές, έναν επαγωγικό φορτιστή και μια κομψή θήκη, χάρη στην οποία μπορείτε να πάρετε την οδοντόβουρτσα μαζί σας σε ένα ταξίδι ή μπορεί να είναι ένα υπέροχο δώρο για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.
 
Sonic strokes: Ταχύτητα 48.000 vpm
3 τρόποι λειτουργίας: κανονικό, απαλό/γυάλισμα, μασάζ
180 λεπτά με μία φόρτιση ισοδυναμούν με χρόνο εργασίας έως και 6 εβδομάδες
2 λεπτά αυτόματη απενεργοποίηση
Υπενθύμιση 30 δευτερολέπτων
Αδιάβροχο: IPX7
Χρόνος εργασίας: 180 λεπτά
Χρόνος φόρτισης: 14-16 ώρες
Το σετ περιλαμβάνει: 2 τεμάχια κεφαλές βούρτσας, θήκη ταξιδίου, επαγωγικό φορτιστή

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες