Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

Alone in the Dark (PS5)

από 13 αξιολογήσεις

Τιμή: 47,90€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή (*)
(*) Το προϊον βρίσκεται στην αποθήκη μας και μεσολαβούν μία με δύο εργάσιμες για να αποσταλεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, καθώς και για την παραλαβή του από το κατάστημά μας.
Κωδικός προϊόντος: 6104541

 Αυτός ο φόρος τιμής στον πρωτοποριακό, αρχικό τίτλο, σας επιτρέπει να εξερευνήσετε μια στοιχειωμένη ιστορία μέσα από τα μάτια του ενός από τους δύο πρωταγωνιστές.
 Αναλάβετε τον ρόλο είτε το Edward Carnby ή της Emily Hartwood και εξερευνήστε το περιβάλλον, αντιμετωπίστε τέρατα και αποκαλύψτε την ανατριχιαστική ιστορία της Έπαυλης Derceto...

 Ο θείος της Emily Hartwood εξαφανίζεται στα βάθη του νότου τη δεκαετία του 1920. Μαζί με τον ιδιωτικό ντετέκτιβ Edward Carnby ξεκινά ένα ταξίδι προς την Έπαυλη Derceto, καταφύγιο των πνευματικά ταραγμένων, όπου κάτι ελλοχεύει στις σκιές.

Εκεί θα συναντήσετε παράξενους ενοίκους, εφιαλτικούς κόσμους, επικίνδυνα τέρατα και εν τέλει θα αποκαλύψετε το σχέδιο του Κακού.

 Στη διασταύρωση της πραγματικότητας, του μυστηρίου και της τρέλας, σας περιμένει μια περιπέτεια που θα εξετάσει τις βασικότερες πεποιθήσεις σας. Ποιον μπορείτε να εμπιστεύεστε, τι μπορείτε να πιστέψετε και τι θα κάνετε στη συνέχεια

Rating: 18+

Σχετικά προϊόντα

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες