Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

GOODRAM M2 GEN2 2280 PCIe 3x4 1TB PX500

Τιμή: 74,50€

Διαθέσιμο στο κατάστημα ή Άμεση Αποστολή (*)
(*) Το προϊον βρίσκεται στην αποθήκη μας και μεσολαβούν μία με δύο εργάσιμες για να αποσταλεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, καθώς και για την παραλαβή του από το κατάστημά μας.
Κωδικός προϊόντος: 6108617

GOODRAM M2 GEN2 2280 PCIe 3x4 1TB PX500 

Παρέχοντας έως και 4 φορές καλύτερη απόδοση διαδοχικής και τυχαίας μεταφοράς σε σύγκριση με τους δίσκους στερεάς κατάστασης SATA III και χαμηλότερη καθυστέρηση από τις μονάδες AHCI, η GOODRAM PX500 gen.2 αντλεί τον υπολογιστή σας. Η απόδοση θα βελτιώσει την εργασία των πιο απαιτητικών πελατών, προσφέροντας ανάγνωση έως και 2050MB/s. Είναι επίσης τέλειο ως αυτόνομη μονάδα δίσκου, καθώς και ως πρόσθετο σε σκληρό δίσκο σε επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές. Οι διαθέσιμες χωρητικότητες για το PX500 gen.2 κάνουν τη μονάδα να λειτουργεί και στους δύο ρόλους.
 
Υψηλή απόδοση
Δημιουργώντας έναν δίσκο βασισμένο σε αποδοτική μνήμη στην τεχνολογία 3D NAND, καταφέραμε να επιτύχουμε διαδοχικές παραμέτρους μεταφοράς έως και 2050 MB/s για ανάγνωση και 1650 MB/s για εγγραφή.
 
Νέες δυνατότητες με το NVMe
Το πρωτόκολλο επικοινωνίας NVM Express σχεδιάστηκε από την αρχή για να επιτύχει τη δυνατότητα γρήγορης αποθήκευσης μέσων flash. Χρησιμοποιώντας το σε SSD PX500 gen.2, μπορέσαμε να εξαγάγουμε τη μέγιστη απόδοση από τη μνήμη, τον ελεγκτή και τη διεπαφή PCIe Gen 3 x4. Το NVMe μειώνει δραστικά τον λανθάνοντα χρόνο και την ουρά για να προσφέρει πολύ καλύτερη απόκριση έναντι του SSD που βασίζεται σε AHCI.
 
Η θερμότητα υπό έλεγχο
Ένα από τα προβλήματα που απασχολεί το φορμά M.2 SSD είναι το θερμικό στραγγαλισμό – περιορισμός απόδοσης λόγω πολύ υψηλής θερμοκρασίας περιβάλλοντος. Για να τεθεί υπό έλεγχο, τα PX500 gen.2 έχουν ειδική επίστρωση που αποτελείται από χαλκό και γραφίτη. Χάρη σε αυτό, αποκτήσαμε πολύ καλή απαγωγή θερμότητας, χωρίς να αυξήσουμε το μέγεθος του δίσκου.