Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

LAMTECH WATERPROOF HOUSING FOR ACTION CAMERAS BULK

Τιμή: 7,90€

Διαθέσιμο - Άμεση Αποστολή (*)
(*) Το προϊον βρίσκεται στην αποθήκη μας και μεσολαβούν μία με δύο εργάσιμες για να αποσταλεί στο σπίτι ή στο γραφείο σας, καθώς και για την παραλαβή του από το κατάστημά μας.
Κωδικός προϊόντος: 6113678

LAMTECH WATERPROOF HOUSING FOR ACTION CAMERAS BULK

Πωλείται μόνο η θήκη, δεν περιλαμβάνεται τίποτα άλλο από την κύρια εικόνα.
Παρέχετε προστασία/αδιάβροχο βάθος: Χρησιμοποιήστε αυτό το αδιάβροχο περίβλημα και μπορείτε να μεταφέρετε τη φωτογραφική μηχανή δράσης σας στα 30 μέτρα για καταδύσεις σε βαθιά θάλασσα και ακραίες δραστηριότητες. Μπορεί να προστατεύσει την κάμερά σας από ζημιά κάτω από το νερό. Προσφέρει επίσης πρόσθετη προστασία από τη σκόνη, τις γρατσουνιές και τους κραδασμούς. Προστατέψτε τον αθλητικό φακό της φωτογραφικής μηχανής σας από γρατσουνιές και παρέχετε καλά αποτελέσματα λήψης.
Καθαρή λήψη: Το διαφανές πίσω κάλυμμα με υψηλή μετάδοση αυτής της αδιάβροχης θήκης σάς επιτρέπει να βλέπετε εικόνα υψηλής ευκρίνειας από κάμερα δράσης κάτω από το νερό, μπορείτε να τραβήξετε πιο αληθινές, πιο όμορφες φωτογραφίες κάτω από το νερό.
Καταπληκτική προστασία: Αυτή η αδιάβροχη θήκη περιλαμβάνει αντίχειρα και πόρπη γρήγορης απελευθέρωσης. Όταν εισάγετε τη φωτογραφική μηχανή σας, μπορείτε επίσης να χειριστείτε εύκολα το κουμπί κλείστρου/λειτουργίας ή να επιλέξετε το κουμπί πλήκτρου/Λειτουργίας. Η εγκατάσταση είναι βολική και απλή, η αίσθηση του χεριού είναι άνετη και η υφή είναι υψηλή.
Η αδιάβροχη θήκη της κάμερας δράσης δεν είναι κατάλληλη μόνο για υποβρύχιες καταδύσεις, αλλά και για πιο extreme sports όπως σκι, σέρφινγκ, ράφτινγκ, κολύμβηση με αναπνευστήρα, αλεξίπτωτο και ιππασία.

Funko Pop
Nintendo Amiibo
Lego κατασκευες